Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Furcsa nekem ott lent, így...

PusziAzArcodra kérdése:

Furcsa nekem ott lent, így félek, hogy nem fogok kelleni senkinek sem. Megtörténhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most egy kétségbeesett lány "panaszkodását" fogjátok olvasni. Szóval nekem az a problémám,hogy egy - másfél éve egy tusolás alkalmával észrevettem,hogy valami kilóg a lábam közül (megnyugtatok minden kedves ezután válaszolót,hogy nem, nem pénisz..). Azt hiszem,hogy kisajaknak hívják. Szóval az egyik kisajkam nagyobb mint a másik, és kilóg . Ez engem olyan szinten zavar,hogy fürdőruhát sem mertem fölvenni, mikor megláttam hogy van,meg úgy egyáltalán, olyannak éreztem magam, mint akinek testi problémája van, elváltozás, degeneráció.. stb.. Van nyolc hónapja barátom. Elmeséltem neki ezt a pr oblémát, hogy én miért nem akarok még komolyabb dolgokat (ez az egyik,a másik,meg hogy túl korainak érzem) . Azt mondta,hogy őt ez nem érdekli,viszont félek,hogy ha meglátja,akkor kinevet,vagy valami és akkor biztos,hogy nem lesz köztünk semmi,pedig rettenetesen imádom őt ! Másnak is van ilyen problémája, vagy csak én vagyok ilyen furcsa?? Köszönöm a válaszokat ! :)

MEGKÉRLEK,hogy ne írjatok olyan válaszokat,amik nem ide illenek,és gúnyolódók,mert így is nagyon rosszul érzem magam emiatt!

2012. aug. 30. 00:19
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Ment a zöld kéz!
2012. szept. 16. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!