Hogyan védekezzünk az elsönél? 17 éves csaj vagyok,20 éves pasim van....
Szerintem védekezhettek akár fogamzásgátlóval is, ilyen korban már az a "normális" úgy tudom. Én 16 és fél vagyok, nemrég veszítettem el a szűzességem, és nekem azt mondták előtte, hogy elég az óvszer, mert a fog. tabi csak összezavarná a hormonrendszerem... Szóval mi csak óvszerrel védekeztünk, de nem történt baj. És azóta is azzal, és azóta se volt semmi gáz.. a barátom megszokta utána nézni, hogy esetleg kiszakadt-e. Habár szerintem azért észrelehet venni, ha kiszakad, ha figyeltek rá.
Én még Pharmatex-szel is akartam, de lebeszéltek róla, mert állítólag vkit kimar, vkit nem... Inkább kihagytam.
Addig amíg nem vagy tartós kapcsolatban a gumi tökéletes. Nem kell, hogy ne beléd élvezzen, hisz az óvszer azrt van, hogy ne kerüljön beléd a sperma. Csak jól kell használni a gumit, és a fiú orgazmusa után meg mindjárt úgy kihúzni, hogy fogjátok a gumit, ne essen le a péniszról. Akkor nem lesz baj.
Ha elszakad, lehet észreveszed, de lehet nem. A lényeg, hogy ha baj lenne-de ettől nem kell félni, mert akkor megette a fene az egészet-mindjárt menjetek ambulanciára, és irassatok 72 órás tabit, és vedd be, akkor semmi baj nem lesz.
ha meg már kiforrt a kapcsolat, irass fogamzásgátlót, az a legbiztosabb, legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módszer a védekezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!