A barátommal 3 hónapja járunk. Szerintetek ideje már lefeküdni?
inkább menj vissza babázni, kislány -.-
vagy szeretnéd nemsokára a saját babádat tartani a kezedben? ezt nem hinném.
Szerintem még várj, és ismerd meg jobban! ;)
Nem fogsz lemaradni semmiről!
Ne a többiek után menj!
19/L
Ezt a döntést nem kívülállókra kéne hagyni. Neked kell érezned, ha készen állsz rá. Amíg mások véleménye akárcsak kis mértékben is mérvadó lehet, nem állsz készen rá...sztem.
Ha netán mégis belevágnál, a védekezés legyen a legfontosabb.
#2es és #3as igazatok van... még nem érzem késznek magam rá úgyhogy várok szerintem.:)
aki meg lekislányozott annak üzenem h a 16 év semmi ahhoz képest h manapság 13-14 évesen is szexelnek a lányok... de átlagban a lányok 16 évesen veszítik el, szóval ideje lenne felzárkózni ez a 21. század..
"aki meg lekislányozott annak üzenem h a 16 év semmi ahhoz képest h manapság 13-14 évesen is szexelnek a lányok... de átlagban a lányok 16 évesen veszítik el, szóval ideje lenne felzárkózni ez a 21. század.."
Hányszor hallottam már ezt a hülyeséget. Már hányingerem van tőle. És attól, hogy XXI. század - egyébként így írják - mi változik? Okosabbak, körültekintőbbek, felelősségteljesebbek és érettebbek lettetek? Ez az "atomtini" társadalom szerintem a kifejezések felét körül sem tudná írni, nem hogy felfedezni saját magában. Elbújtok mindig a XXI. század kifejezés mögé és azt hiszitek, hogy ez automatikusan "bekódolja" a fejetekbe a tudást. A tudást ahhoz, hogy kell felelősségteljesen szexuális életet élni és VÉDEKEZNI. Sajnos van egy rossz hírem. Ezt is tanulni kéne, csak ez mindig kimarad. A XXI. század maximum megkönnyítené az információhoz valóü hozzáférést, amit persze nem olvastok el és utána jön a "Első szex volt, nem védekeztünk, ugye nem lehetek terhes" kérdés. Mert ugye " manapság 13-14 évesen is szexelnek a lányok" és látom te is próbálsz sikeresen felzárkózni a tiniribancok közé. Ha tényleg nem lennél kislány, akkor ezt a felzárkózós kérdést le sem írtad volna.... Mehet a piros kéz, mert egy 16 éves kislány keze másra nem igen való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!