Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha már átszakadt nem fogok...

Ha már átszakadt nem fogok vérezni?

Figyelt kérdés

Volt, hogy egyszer az egyik petting után észrevettem, hogy kicsit véreztem. Ez lehetett attól úgy tudom, hogy talán megsértett a srác, de attól is, hogy átszakadt a szűzhártyám. Mivel utána semmi rossz érzés nem volt, nem fájtam ott lent és nem is csípett, szerintem átszakadtam. A kérdésem, hogy akkor az első együttlétkor már nem fogok vérezni?

Előre is köszönöm!

2012. aug. 24. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg törpapát!;)
2012. aug. 24. 15:16
 2/3 anonim válasza:
De vérezhetsz attól mivel ujjal nem tud olyan mélyre nyúlni mint a pénisszel:D így max megsértette egy kicsit a hártyád de nem szakadt át.legalábbis szerintem:D
2012. aug. 24. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetetlen,hogy az ujjával átszakítsa a szűzhártyát.

Az első együttlétkor lehet vérezni fogsz,lehet nem.de ha mégis, akkor lehet nagyon fog vérezni,lehet nem.Ez emberfüggő, tanuld meg kicsi szívem.Majd ha odajutottatok megtudod.De tuti,hogy az ujjaival semmit nem szakított át,a körme esetleg megsértett téged,előfordul.

2012. aug. 25. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!