Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha még szűz vagyok, és lefeksz...

Ha még szűz vagyok, és lefekszem a párommal, akkor én ott rögtön azonnal vérezni fogok? Hogyan működik ez?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha átszakad a szűzhártya akkor van esély a vérzésre. És fájni is fog kicsit. De se a vérzés se a fájdalom nem 100% csak ez az általános jelenség.
2012. júl. 19. 14:33
 2/6 anonim válasza:
Én nem véreztem, és nem is fájt. fektessetek nagyobb hangsúlyt, mint máskor az előjátékra.. ujjazzon meg több (4 akár 5 ujjal..) és majd kitágulsz annyira h alig fog fájni, vagy lehet hogy semennyire se. :)
2012. júl. 19. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
sok nö nem vérzik na meg nem rendes vérzés az általában csak pár csepp.
2012. júl. 19. 15:46
 4/6 anonim válasza:
Nem minden esetben! :)
2012. júl. 19. 15:52
 5/6 anonim válasza:
Ha vérzik is, nem nagy mennyiségre kell számítani, de nem árt ha van a közelben 1-2 zsepi vagy vmi, hogy ne legyen olyan semmi.
2012. júl. 21. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én véreztem amikor átszakadt, de nem sokat! :) és még utána 2*, de akkor már alig. Nekem nagyon fájt, pedig minden oké volt. De ha elég nedves leszel akkor nem biztos, hogy fog fájni, se vérezni ez csak általánosítás...
2012. júl. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!