A Sok maszturbálástól elveszthetem a szűzességem? 14/F
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 21:35
11/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de ilyen hülye kérdésre mégis milyen választ vársz?
12/24 anonim válasza:
el... elvesztettem... szóval én.... én elvesztettem a fonalat!!!
XD
13/24 anonim válasza:
Drága gyermek a fitymád nem a szűzhártyád...
Nehogy elszakítds :)))
14/24 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, köszönöm. Bearanyoztad az egész évemet. :D
15/24 anonim válasza:
Igen,előfordult már ilyen,valaki épp hokizott és elvesztette a szüzességét,mert megtudta,hogy igazából vízöntő-.-Te tényleg ennyire hülye vagy? Vagy csak tetteted? Bár ha a tenyered helyett pi*a lyuk van a kezeden,akkor elveszthetted.
16/24 anonim válasza:
igen, sőt, ha napi 10x csinálod, te leszel a polgármester
17/24 anonim válasza:
ha nem szűz a horoszkópod!! :DD úristen b....meg mégis milyen hülye kérdés ez itt? fúúh b..dmeg úristen!!!! komolyan mondom.......kikészülök idegileg Tőletek!!!Ilyen hülye kérdést !!!!!!!!!!!!.! A lányok veszthetik el masztizással ha átszakítják a szűzhártyájukat!!!
18/24 Jonel válasza:
Figyelj, eddig nem nagyon volt normális válasz, de ezért úgyis lepontoznak majd...
A férfiak szüzessége csak elméleti, nem olyan, mint a nőké, hogy tényszerűen, valóságosan ott van valami, ami ha eltűnik, akkor már nem szűz a lány. A srácok csak úgy tudják elveszteni, hogy együtt vannak egy csajjal, bár az análban különböznek a vélemények, szerintem az is ér, de ez lényegtelen.
19/24 anonim válasza:
17-es, te hülyébb vagy, mint a kérdező. Attól, hogy egy lánynak átszakad a szűzhártyája, még szűz, egészen addig, amíg nincs fiúval. Jajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!