Szerintetek miért van az hogy szinte senki nem hiszi el hogy én még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 09:42
11/23 anonim válasza:
Mért kéne hogy ez téma legyen 15 évesen? Senkinek semmi köze hozzá, ne beszélj róla, ilyen egyszerű.... Másról nem tudtok beszélni????
12/23 anonim válasza:
van olyan is h valaki 13 évesen nem az..de azért ne hidd el minden 13évesnek aki azt mondja..a többség csak úgy érzi attól lesz nagylány,és behazudja ;)
13/23 A kérdező kommentje:
de tudunk másról is beszélni de ha valaki megkérdezi tőlem hogy szűz vagy még én meg válaszolok hogy igen és ő mondja hogy nem hiszi el ennyi nem téma az ilyen
2012. aug. 17. 10:33
14/23 anonim válasza:
Kérdezz vissza. Miért érdekel? Ha nem zavarodik meg a kérdéstől, akkor nyugodtan megmondhatod, hogy semmi köze hozzá. :)
15/23 anonim válasza:
Bazzeg sz...ard mar le oruly neki h nem vagy akkora rib....c mind az atlag. h mar 13- 14 evesen tobb f...szt fog mind kilinccset csunyan fogalmaztam sorry de ki akaszto mit kell ezen prazni h meg szuz vagy majd nem leszel az ha jon a nagy o es akkor el lopja :) 23 F
16/23 A kérdező kommentje:
nem parázok rajta egy kicsit se csak egy kicsit rossz érzés hogy nem hiszik el...:)
2012. aug. 17. 10:46
17/23 anonim válasza:
Örülök, hogy vannak még ilyen felfogású lányok.
18/23 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük. Most mond meg, találjam ki, hogy miért nem hiszik el?
15 vagy? Még a kisújjad sem látszik ki a földből, szóval növekedj és okosodj. Az utóbbi nagyon rád férne. Értelmetlen kérdést ne tegyél fel, az ő bajuk ha nem hiszik el. Mit törődsz másokkal ilyen hülyeségeken? Ennyi!
19/23 A kérdező kommentje:
nem muszály válaszolni!!! akkor válaszolj azokra a kérdésekre amelyikre lehet szerinted és hagyd ki azokat amelyikre nem ennyi az egész senki sem kötelez...
2012. aug. 17. 13:10
20/23 anonim válasza:
Én hiszek Neked és azt kívánom Neked tiszta szívből, hogy találj egy olyan fiút, aki meg is érdemli, hogy vele veszítsd el a szüzességet, aki őszintén szeret, tisztel, és aki számára nem csak egy lány vagy a világon, hanem Te jelented neki az egész világot. :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!