Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy az istenbe van az, hogy kb 16 éves korára már mindenkinek volt barátja/barátnője és már senki nem szűz?
A ronda fiúknak. :D
Egyébként vannak még 16 éves szűz lányok/fiúk, csak egyre kevesebb.
ez csak kb az emberek 50%ara érvényes...ha egy picit korul néznél itt, akkor látnád hogy nem ritka az , hogy valaki 20on túl is szűz....
ez csak egy bizonyos kategória, aki nem tud pasi/csaj nélkül meglenni, mert akkor nem menő. Nem is ismerik az igazi szerelmet, csak azt hogy 16 évesen már a 25-dik pasijuk/csajuk van. Amiből néhánnyal persze már le is feküdtek.
üdv 18 lány
Csak szeretném tudni, hogy mások miért különbek nálam. Normálisnak tartom magam, és érzékeny vagyok. Bőgtem is már eleget itthon csajok miatt. Nem vagyok benne a hülyeségekben, jól tanulok.
És nem értem, hogy egy izomagyú rózsaszínpólós f@sz, az miért érdemli meg nálam jobban, hogy barátnője legyen. Különösen, hogy a lányok általában sírnak, hogy nekik a normális kell. Amennyire én látom, a legtöbb ilyennek az érzelmi színvonala a béka segge alatt van. Elég lehangoló, hogy valaki jól viselkedik, nem szemét és udvarias, azt le se szarják. Akkor meg mi értelme van az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!