Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, ez riasztó számotokra,...

Fiúk, ez riasztó számotokra, vagy mit gondoltok ilyenkor?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, és még nem szexeltem soha. Nyilván kavarni már kavartam....de hát, az nem sokat tesz.

Igazából mindig meghökkennek az emberek, mikor megtudják, hogy még szűz vagyok, mert nem értik, hogy "egy ilyen jó csaj, akinek még esze is van meg humoros is, hogyan lehet egyáltalán egyedül, és hogy lehet, hogy még nem feküdt le senkivel"

én nem vagyok egy beképzelt típus..de mindig megkapom ezt.

Azt vettem észre, hogy előszörre mintha szimpatikus lenne a srácnak, hogy még érintetlen vagyok..de aztán mintha megriadna, hogy nem hagyom magam 2. alkalommal megdönteni..és keres egy könnyű prédát, aki már bejáratott.

Fiúk, mit gondolnátok egy ilyen csajról; aki jól néz ki, nem is ostoba...és ennyi idősen még mindig szűz, nem hinnétek, hogy nem stimmel vmi?

Ez erény egyáltalán?

2012. aug. 16. 23:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem riasztana, de ha nem gondolnám komolyan, akkor hagynálak.

1: erre nincs miért büszkének lenni, ez csak egy állapot.

2012. aug. 17. 00:04
 12/12 anonim ***** válasza:
valakinek az valakinek nem
2012. aug. 17. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!