Van még itt olyan férfi aki értékeli, hogy egy lány szüz es nem bujt minden pasival ágyba? Ami azt illeti 16 éves vagyok es még szüz. Várok a megfelelö alkalomra.
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 23:18
11/14 anonim válasza:
ha pl egy 14-16 éves nem szűz abba az a vonzó hogy hamar és sokat fogunk szexelni
de ha szűz akkor nem kell paráznom miatta, hogy nem vagyok elég neki, és izgalmas hogy nagyon zavarba lesz (én is szűz vagyok), valamint megbízhatóbb :3
Mindennek megvan az előnye/hátránya sztem
f19
12/14 anonim válasza:
Én nekem titkos álmom egy szűz barátnő, akinek én leszek az első. Talán egy nap megélem ezt is. :)
14/14 anonim válasza:
Én 2 hónap múlva leszek 19 éves és még szűz vagyok. Szépnek tartanak és sokan lefeküdnének velem, de engem nem érdekelnek az ilyen egyalkalmas dolgok. Én nem tartom gáznak, csak az kicsit rossz amikor közlöm egy fiúval, hogy még szűz vagyok, mert félek a reakcióktól. Eddig 2 fiúnak mondtam el. Az egyik megértő volt és azt mondta, hogy ha járnánk, akkor ő tudna várni, amíg készen állok, a másikról pedig nem tudom eldönteni, hogy mit gondol, mert csak annyit mondott, hogy ő azt hitte, hogy én valami nagy szexmániás vagyok..mert a barátnőim olyanok..mondom ok. És én belé vagyok szerelmes már nagyon régóta, több mint 1 éve de vele sem lennék úgy, hogy ha azt mondja, hogy le akar velem feküdni, akkor rögtön mennék. Hiába ismerem és szeretem, biztos, hogy várnék még, amíg meg nem szokjuk egymást, amikor már nem kínos semmi sem, amikor már megbízunk egymásban. Szóval szerintem ne szégyelld, hogy szűz vagy, inkább az a szégyen, hogy 14 éves lányokon már átment mindenki és, hogy vannak olyan pasik, akik ha megtudják, hogy szűz a lány szakítani is képesek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!