Mennyit fizetnétek ha egy 22 éves fiu nektek adná a szüzességét?
Jó hát tényleg ciki szűznek lenni ennyi idősen főleg fiúnak, de hát most mit csináljon szerencsétlen? azzal nem lesz kisegítve, ha mindenki csak leoltja szegényt:P
kérdező, én azt javaslom, hogy csípd ki magad, vedd fel a legjobb ruhád, finom parfüm, séró belőve és így menj le olyan diszkóba, ami hemzseg a könnyűvérű csajoktól. szúrj ki egyet, és itasd le, aztán vidd haza, a többi meg már megy magától. azt, hogy szűz vagy, semmiképp ne említsd. ha eléggé részeg a csaj, nem fog neki feltűnni, ha bénáskodsz, ha meg mégis, többet nem találkozol vele, így égni sem fogsz. ezt csináld meg többször is, így magabiztosabb leszel és nem fog problémát okozni a tapasztalatlanságod, ha lesz egy komolyabb kapcsolatod.
23 L
Fizessen ő!
Miért nekem kéne fizetnem?
szerintem te 1 22éves szűz pali vagy és már nem bírsz magaddal és ez nem az egyedüli kérdésed amiben meg akarsz vásárolni valakit magadnak és megpróbálkozol azzal is h valaki vegyen meg téged .XD -.-'
OFF
máshogy ne tudsz vkit szerezni magadnak?!?!?!?!XD
szánaloooooom
OFF:
Én is 22 éves vagyok és szűz. Tudom ciki, de ez van. Próbálok ismerkedni, de eddig semmi nem jött össze... adtam magamban egy időt ha addig nem jön össze semmi, annak ellenére, hogy próbálkozok... jönnek a prostik és kész. Lehet elítélni, de attól, hogy nem vagyok egy 185cm magas focista gyerek Én is szeretném élvezni a szexet egy _normális_ nővel. A "mércém" nem magas szvsz, de azért pl. a túl dundi lányok nem jönnek be.
ON: Szeretem beteg az a nő, aki fizet ilyenért. Max. fordítva tudom elképzelni.
Hát nézd... én adnék vagy 2 forintot ( azt már úgyis bevonták...).
off: egyetértek az utolsóval, szerintem se tesz ilyet normális nő. Pasiknál szerintem más, ők sok hülyeséget csinálnak, attól még nem betegek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!