Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyit fizetnétek ha egy 22...

Mennyit fizetnétek ha egy 22 éves fiu nektek adná a szüzességét?

Figyelt kérdés
lányok válaszát várom
2009. júl. 22. 20:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
LOl, tényleg XD a k.rvák mindig szüzek nálunk is XD csak egy bizonyos kor felett már elég nehéz elhinni... na meg amúgy is.
2009. júl. 23. 14:07
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát aszem szemtelenség pénzt kérni ezért! Egyébként meg nem túl okos dolog ilyenek írnod mert manapság már elégé ciki 22 évesen szűznek lenni!
2009. júl. 23. 14:26
 23/33 anonim ***** válasza:
51%

Jó hát tényleg ciki szűznek lenni ennyi idősen főleg fiúnak, de hát most mit csináljon szerencsétlen? azzal nem lesz kisegítve, ha mindenki csak leoltja szegényt:P

kérdező, én azt javaslom, hogy csípd ki magad, vedd fel a legjobb ruhád, finom parfüm, séró belőve és így menj le olyan diszkóba, ami hemzseg a könnyűvérű csajoktól. szúrj ki egyet, és itasd le, aztán vidd haza, a többi meg már megy magától. azt, hogy szűz vagy, semmiképp ne említsd. ha eléggé részeg a csaj, nem fog neki feltűnni, ha bénáskodsz, ha meg mégis, többet nem találkozol vele, így égni sem fogsz. ezt csináld meg többször is, így magabiztosabb leszel és nem fog problémát okozni a tapasztalatlanságod, ha lesz egy komolyabb kapcsolatod.

23 L

2009. júl. 23. 14:39
 24/33 anonim ***** válasza:
94%

Fizessen ő!

Miért nekem kéne fizetnem?

2009. júl. 23. 15:37
 25/33 anonim válasza:
91%
Igazából a szüzesség nem olyan nagy dolog mint gondolják:) ugyanolyan lesz mint az első a második a harmadik... ez olyan mint mikor betöltöd a 18at:D (aztmondják:Pmég csak 16 vok:P) de nem fogsz megváltozni tőle, max egy jó/rossz élménnyel több lesz neked:P én nem fizetnék sexért, márpedig nekem nem lenne édesmind1 hogy először vagy századjára csinálod? sőt, még rosszabb lenne valszeg mint 120adjára mert még nincs tapasztalatod, és nem tennéd élvezhetőbbé mert csak izgulnál görcsölnél az elsőn... olyan igazságtalan h a pasik szinte mindíg elélveznek már elsőre míg a csajoknak ált. még hetekig fáj mire kitágul annyira h élvezhessék:S:S
2009. júl. 23. 23:10
 26/33 anonim ***** válasza:
91%
Hülye vagy? Vagy csak hímringyó..
2009. júl. 24. 16:49
 27/33 anonim ***** válasza:

szerintem te 1 22éves szűz pali vagy és már nem bírsz magaddal és ez nem az egyedüli kérdésed amiben meg akarsz vásárolni valakit magadnak és megpróbálkozol azzal is h valaki vegyen meg téged .XD -.-'

OFF

máshogy ne tudsz vkit szerezni magadnak?!?!?!?!XD

szánaloooooom

2009. júl. 25. 22:04
 28/33 anonim ***** válasza:

OFF:

Én is 22 éves vagyok és szűz. Tudom ciki, de ez van. Próbálok ismerkedni, de eddig semmi nem jött össze... adtam magamban egy időt ha addig nem jön össze semmi, annak ellenére, hogy próbálkozok... jönnek a prostik és kész. Lehet elítélni, de attól, hogy nem vagyok egy 185cm magas focista gyerek Én is szeretném élvezni a szexet egy _normális_ nővel. A "mércém" nem magas szvsz, de azért pl. a túl dundi lányok nem jönnek be.

ON: Szeretem beteg az a nő, aki fizet ilyenért. Max. fordítva tudom elképzelni.

2009. júl. 26. 20:23
 29/33 anonim ***** válasza:

Hát nézd... én adnék vagy 2 forintot ( azt már úgyis bevonták...).

off: egyetértek az utolsóval, szerintem se tesz ilyet normális nő. Pasiknál szerintem más, ők sok hülyeséget csinálnak, attól még nem betegek :DD

2009. júl. 27. 09:17
 30/33 anonim ***** válasza:
48%
hehe, nekem semit nem kell fizetnem, mert 22 éves a pasim és szűz :P no meg én is :$ 18/l
2009. júl. 28. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!