Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyit fizetnétek ha egy 22...

Mennyit fizetnétek ha egy 22 éves fiu nektek adná a szüzességét?

Figyelt kérdés
lányok válaszát várom
2009. júl. 22. 20:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
hát te nem vagy normális
2009. júl. 22. 22:30
 12/33 anonim ***** válasza:
34%
ha gondolod én elveszem neked
2009. júl. 22. 22:41
 13/33 anonim válasza:
96%

Igazából ha bele gondoltok nem is olya hülye a kérdés. Gondolom ez onnan jött, hogy vannak olyan országok, népcsoportok és persze aberáltak akik a mai napig fizetnek egy szűz nőért, hogy ők "avassák be". Gondolom a kérdező a fordított esetre lett volna kíváncsi:D Igazából az én válaszom csak annyi hogy mi okosabbak vagyunk mint a férfiak és mi nem fizetünk, hanem mi megszerezzük amit akarunk:D (tisztelet a kivételnek)

22 L

2009. júl. 22. 23:25
 14/33 anonim ***** válasza:
96%
Ez miért lenne üzlet egy csajnak? Hogy fél perc alatt összemaszatolod?... kelle ze neki, meg még fizessen is érte? pfff :D
2009. júl. 23. 00:37
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

hát én vmi fekával seggbe rakatnálak azis tuti. az ilyen barom kérdésekkel menjetek már.

szüzességért pénzt. ?! gáz :D

2009. júl. 23. 00:42
 16/33 anonim ***** válasza:
95%

Te eléggé el vagy tévedve apukám! mi jó van nekem abban, hogy szerencsétlenkedünk egy sort, te meg előbb kilősz mint egy rakéta? bocsi, de az igazság. neked kéne fizetned. esetleg szexhiányos, 60-as jómódú nagyiknál próbálkozhatsz, de csak ha nagyon jól nézel ki.

23 L

2009. júl. 23. 01:57
 17/33 anonim ***** válasza:
30%

én fiu vagyok.. de ha ilyen hülyeségeket kérdezel..

egy fém 200-asért seggbereccsenthetsz! :D

2009. júl. 23. 04:57
 18/33 anonim ***** válasza:
94%
háhá. utolsó válaszoló szép volt.xD te annyiért vállalod az iesmit.?xd
2009. júl. 23. 10:16
 19/33 anonim ***** válasza:

na mi az a kedves kérdező férfiku**ának készül és feltérképezi az árakat?

szerintem menj el egy aukcióra mondd el mit akarsz "eladni" és ott majd licitálnak rád, először, másodszor, harmadszor...aki a legmagasabb tétet teszi és nem licitál fölé senki annak akár oda is adhatod a szüzességd-egy szenilis öreg mama talán megfizet a kis nyugdíjából, de ahhoz nagyon jónak kell ám lenned!

Sok sikert!

L18

2009. júl. 23. 11:53
 20/33 anonim ***** válasza:

Te normális vagy?! :D Fizetni???? Nincs is pénzem!

Én fix, hogy egy vasat nem perkálnék.

Egyébként sem fizetnék senki szüzességéért, én nem csinálok hülyét magamból. Különben azzal nem lenne baj, hogy ennyi idősen szűz vagy, ha pl. tetszenél akkor úgyis "ágyba vinnélek" előbb-utóbb. De nálam már elástad magad a fizetős kérdéssel :DDD

Amúgy csak, hogy tudd a lányok nem gerjednek erre, hogy begyűjtsék a fiúk szüzességét, pláne nem kezelik valami kincsként a dolgot és nem fognak érte neked fizetni.

Max te fizethetsz egy prostinak...

2009. júl. 23. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!