Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség. Előny vagy hátrány?

Szüzesség. Előny vagy hátrány?

Figyelt kérdés
Szerintetek előny vagy hátrány, ha valaki mondjuk 20 éves koráig nem szexel, vagy esetleg kicsit tovább sem. Sokan azt mondják, hogy előny a szüzesség megtartása, sokan, hogy hátrány? Én 18 éves fiú vagyok és még csak barátnőm sem volt, de nem érzem azt, hogy ez visszatartó erő lenne az életben. A felesleges energiám tanulásra használom fel, nem pedig b***ásra, de persze örülnék egy barátnőnek, tehát azt sem mondhatom, hogy előnyös ez, de azt sem, hogy hátrányos, inkább semlegesen állok a dologhoz. Kérlek fejtsétek ki a véleményeteket, gondolataitokat ne csak egy sorban, hanem bővebben, mert nagyon érdekelne! Előre is köszi! :)

2012. aug. 16. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem bejönne ha a pasim még szűz lenne még én is az vagyok így legalább egyszerre veszíthetnénk el :)) 19/L
2012. aug. 16. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem felesleges előnyről/hátrányról beszélni. A szüzesség elvesztése egy nagyon komoly dolog, minden szempontból megfelelő körülmények, a legmegfelelőbb ember szükséges. Ha ez mind meg van, akkor jöhet, aminek jönnie kell. semmiképpen sem hátrány, de előnynek sem mondanám. Ez akkor válhat max. hátránnyá, ha 10 év múlva is az vagy, mivel ez már lehet gátolna 1-2 dologban, a párszerzésben, lehet a magabiztosságod is csökkenne.

Egyszerűen szűz vagy és kész.

2012. aug. 16. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát,akárhogy is,előb utób változik a dolog...

Az általában nem az egyénen múlik,hanem a környezetén vagyis nem hajlandó senki szexelni velük.

Ha az alap esetet vesszük,aki nem csúnya,és nem nagyképű idióta,akkor nem tudom miért maradna valaki szűz,ha van lehetősége dugni...

2012. aug. 16. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
nekem lett volna lehetőségem nem is egyszer, de sajna a mai világban mindenki csak egyéjszakásokat akart volna, én meg abba nem mentem bele, mert valaki olyannal szeretném akivel kölcsönösen szeretjük egymást... amúgy szerintem is olyan ez a dolog, hogy vannak előnyei és hátrányai is :) L/19
2012. aug. 16. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Mi az hogy 20 éves koráig nem szexel?

Semmi.

Ne vedd már át a lányok iiiidióóóta szokásait, hogy akkkor leszel értékes ha tapasztaltabb vagy. Mert a lányok mániája az, hogy lenézik a szűz srácokat. Hagyjuk már ezt a témát, sajnos ők hajélamosak elfelejteni, hogy mindenkinek el kell valahol kezdeni akár 18 évesen vagy 25 évesen. Nem maradtál le semmiről, sem a 18 sem a 25 éves.

Csak az emberek buták ahhoz, hogy megértsék: Attól még nem lúzer vagy nyomi az illető, hogy nem baxot a fél világon keresztűl.

Nem attóóó leszel nagymenő, igen valóban, a párkapcslat része a szex. Ne ne azért bccál már, hogy másoknak megfelel.

Aki így gondolkodik, azt elküdheted a jó édes a...-ba,

Védem a szűz lányokat és fiúkat. Ne cikizzük máá ki egymást, becsüljük meg a kortársainkat embőrők!

2012. aug. 16. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:

később fogsz kiégni. majd ha 30évesen is szűz leszel akkor elkezdhetsz aggódni.

nekem van egy ismerősöm elég későn kezdte az ipart de elég hamar lekörözött mindenkit..

2012. aug. 16. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
5. kommentelőtől kérdem, hogy végigolvastad a kérdést a magyarázattal együtt?
2012. aug. 16. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!