Fiúk! (18-25) Szerettek tanítani? (lent)
Figyelt kérdés
Szeretitek tanítgatni a kevésbé tapasztalt/szűz lányokat? Mennyire okoz ez "gondot" nektek??2012. aug. 15. 16:26
1/11 anonim válasza:
Én tenném ha megkérne valamelyik!
2/11 anonim válasza:
Én csak 16 vagyok,de van tapasztalatom és szeretek tanítgatni.16/F
3/11 anonim válasza:
Én is szeretek tanítani! :P 18/F
4/11 anonim válasza:
Szerintem a szexet nem szükséges tanítani... Csak oda kell figyelni a másikra és tenni, ami jól esik. Ettől függetlenül egyáltalán nem baj, ha segíteni kell egy kicsit a partnernek az ellazulásban, vagy ha jobban oda kell rá figyelni. 25f...
5/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyit számít a tanulásban hogy valaki szűz vagy sem, de egyébként akár őket is tanítom. SŐT! valszeg már tanítottam is. Bár például németből nem vagyok túl jó, szóval mindent én sem tudok,
6/11 anonim válasza:
Nincs annál izgatóbb szerintem :P
18/F
7/11 anonim válasza:
Gondot semmiképp sem okozna, de tény hogy nem sűrűn fordul elő ez a szituáció.
8/11 anonim válasza:
Szerentem sem mondana nemet egy férfi se ha felkérnéd ilyesmire!
9/11 anonim válasza:
Lány nem taníthat??:D Én lány vagyok, és szeretek tanítani...persze a csekély kis tudásomat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!