Első alkalom lesz. Fiúk, nektek tetszene így?
Túl megrendezett. Szerintem közös zuhany (fürdés jobb) utána jobb lenne. Ezután valami vacsi, esetleg egy film.
Az, hogy mennyire lesz romantikus nem ezektől a megrendezett dolgoktól függ. Ha ennyire megtervezed végig azon fogsz izgulni, hogy tetszik-e neki, úgy alakul-e minden ahogy te akartad. Zenével vigyázz, mert lehet, hogy zavarni fogja, illatosító meg ne legyen túl erős, de akár ki is maradhat. Ezek mind olyan dolgok, amik terelik a figyelmet.
A pasik általában szeretnek vetkőztetni, ne foszd meg ettől, persze a szép fehérnemű csak tovább fokozza a dolgot.
Szia.
Szerintem is túl megrendezett..
Én nemrég vesztettem el a szüzességem. A barátommal egész délután együtt voltunk. Estére filmnézést terveztünk. Mivel még nem voltunk fürdeni lefekvés előtt, ezért felajánlottam neki, hogy esetleg fürödhetnénk együtt. Megbeszéltük, hogy egy kis gyertyafény romantikusabbá tenné. Szerintem ruhában várd.. Hagyd hogy Ő vetkőztessen le. Én totál felizgultam a vetkőztetős dologtól és ő is.. Utána elmentünk aludni. És spontán megtörtént... Szerintem így sokkal jobb volt, mint megtervezve!!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!