én is szűz vagyok,nincs semmi,nem dől össze a világ. Várom a megfelelő partnert,akivel majd elveszthetem . De valószínű,hogy 17-18 ig várhatok még.:D 14/f
2012. aug. 13. 19:10
12/29 anonim válasza:
NEM CIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Aki azt mondja,hogy igen,az egy s...ggfej!
2012. aug. 13. 19:16
13/29 anonim válasza:
Nem ciki, sőt, aki nem veszti el 12-15 éves korában, az valószínűleg utána is sokkal másképpen áll hozzá a dologhoz, és még akár a húszas évei elején is szűz marad, mivel addigra mindenki megérik arra, hogy lássa, sehány évesen sem ciki szűznek lenni, SŐT, az a ciki, ha valaki nem várja meg a megfelelő partnert erre.
Kérek minden 14 évest, sürgősen verje ki a fejéből ezt a marhaságot, hogy a szüzesség ciki!
2012. aug. 13. 19:21
14/29 anonim válasza:
utolsónak egyértelműen igazat adok,várj a megfelelő partnerre,és ne gyerek korban,abból csak gond lesz!
2012. aug. 13. 19:30
15/29 anonim válasza:
Az a ciki,hogy 14 évesen ezen gondolkodsz,meg ha 13-15 éves gyerekek szexelnek na az ciki és szánalmas
2012. aug. 13. 19:31
16/29 anonim válasza:
nem. még 24 évesen sem az
(30F)
2012. aug. 13. 22:57
17/29 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy 14 éves létedre szűz vagy, hanem az, hogy ilyen idétlen kérdést teszel fel!
22/L
2012. aug. 14. 08:37
18/29 anonim válasza:
12-es válaszolónak üzenem: szerintem, aki az írta, hogy ciki ,az is csak ironikusan értette szóval nem feltétlenül s*ggfej .
2012. aug. 14. 11:14
19/29 anonim válasza:
DE GAZ! -.-
hol elsz mar ember? 14 vagyok enis, aztan most megyek 9.-be, egy faszim se volt meg. Gaz nemgaz lesz.rom. xdd majd ha lesz valami normalis 16+os csavo aki normalis, akkor lesz. ha nem, aztis lesz.rom xd majd jön. 30 évesen csak nem leszek szuz..
(azert 16+, mert a fiatalabbak meg hulyek. gyerekfejjel gondolkodnak. ._. ja es azert irok ekezet nelkul mert telorol vagyok és lusta vagyok ekezetet hasznalni. sziapuszi ;*)
2012. aug. 24. 17:48
20/29 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán, de ha egy fiú már elvesztette, akkor a társai, hogy is mondjam, felnéznek rá. Lehet, hogy leszólják, hogy túl korán vesztette el de legbelül ők is irigykednek. Én például ezt tapasztaltam sok emberen. Ja, lányoknál inkább ciki. Ha egy lányról bebizonyosodik, hogy 14 évesen elvesztette akkor a fiúk arra következtetnek, hogy könnyűvérű és ők is akarnak majd vele egy menetet, feltéve hogy szép :D Azt is valószínűnek tartják a fiúk, hogy a csaj buta, mert hagyta hogy egy jóval idősebb pasi elcsavarja a fejét, buta csajjal pedig senki se akar komoly kapcsolatot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!