Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 és fél évesen korai elveszt...

15 és fél évesen korai elveszteni?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a baràtommal és az a kérdésem h korainak gondoljàtok.

2012. aug. 12. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ebben az őrült rohanó világban ritka, aki 15 és fél évesen még szűz. Szerintem nem korai, szeretitek egymást, ez után is együtt maradtok
2012. aug. 12. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:

11-esnek:

Nem kötekedünk, csak amíg számít hogy 15 vagy 15 ÉS FÉL, addig korai. Sokan írják oda azt a fél évet, mert attól a fél évtől gondolják, hogy "feljogosítja" őket bármire is. 18 éves korig a moziba sem engedik be olyan filmre, de 15 évesen már szexelne. Nincs itt egy "kicsi" ellentmondás??

18-20 évesen már senki nem írja oda, hogy 20 és fél éves, mert ott már nem számít. Így van, ha majd nem fog számítani az a fél év - lásd 18 felett - akkor már szexelhet, de amíg a hónapok is számítanak és itt kérdezi meg a szexről a véleményünket... addig bizony korai...

2012. aug. 12. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:

... és ajánlom figyelmetekbe a következő felelősségteljes, "felnőtt" 16 évest:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3305..

2012. aug. 12. 17:37
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. elgondolkodtattak (de nem azért mert oda írtam h 15 és FÉL) és megbeszéltük a barátommal h megvárjuk h betöltsem a 16-ot. am meg igazából nem azért raktam fel ezt a kérdést h döntést hozzatok helyettem csak kiváncsi lettem volna a véleményekre
2012. aug. 13. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!