15 és fél évesen korai elveszteni?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a baràtommal és az a kérdésem h korainak gondoljàtok.2012. aug. 12. 09:44
1/14 anonim válasza:
Sztem igen, de Te tudod. Ha úgy érzed már elég érett vagy hozzá és a partnered megfelelő hozzá, akkor hajrá. Nincsen meghatározva hány éves kortól lehet. De sztem még korai.
2/14 anonim válasza:
Én is 15 évesen vesztettem el, nem éreztem korainak. Azzal a barátommal 3 évig voltunk együtt.
3/14 anonim válasza:
Most mondhatnám, hogy korai, de én is ennyi idősen vesztettem el. Akkor még csak 2 hónapja jártunk, így visszagondolva elég hülye voltam, bár azóta is ezzel a fiúval vagyok. Ha rendesen utána néztek a védekezésnek, és használtok is óvszert esetleg még mást is mellé, akkor nem lehet baj:) De óvszert mindenképp használjatok! 19/L
4/14 anonim válasza:
Én 14 és fél voltam, és 2 hónap után. Nem éreztem korainak.
Viszont valamiért kiírtad a kérdést, ez arra utal, hogy nem vagy biztos... Akkor meg ne tedd meg... Nincs korhoz kötve...
5/14 anonim válasza:
Én a helyedben megvárnám, míg betöltöm legalább a 16-ot. Akkor a tested is már kellően érett, kellően kitágul, és kellően be is nedvesedsz. Így jobban tudnád élvezni. 1 éve együtt vagytok, azt a fél évet már kivárnám ennek érdekében. Persze, ez csak egy javaslat...
6/14 anonim válasza:
Ja, és ha bizonytalan vagy, akkor inkább akkor tedd, amikor már úgy érzed fel vagy készülve maximálisan.
7/14 anonim válasza:
Nem értem mire fel hangsúlyozzátok ti kislányok hogy 15 ÉS FÉL, 14 ÉS FÉL, 4 HÓNAP múlva 16... Ettől nem lesztek nagyobbak. 15 éves vagy és kész. Igen korai. 16 szülinapodon már oké. Addig meg bírjátok ki nem hajt a tatár senkit.
8/14 anonim válasza:
Amíg azt is mondod,hogy pl 15 és FÉL,addig korai ugyanis ebből is látszik mennyire éretlen gyerek vagy még. lényegtelen,hogy fél évvel ezelőtt lettél 15 vagy 2 hónapja,15 éves kislány vagy.1 év ennyi idősen semmi,ráadásul nem a szüzesség elvesztése a lényeg az első szeretkezésben csak a sok buta kis csitri azt hiszi,jobban jársz ha 15 évesen nem farkat fogdosol hanem tankönyvet és plüss kutyát.
9/14 anonim válasza:
szerintem nem, már 1 éve együtt vagytok
hány éves a srác?
10/14 anonim válasza:
ma 12:00
Elnézésedet kérem... Én pl azért írtam így, mert októberi vagyok.
Ha valamire azt mondom, 2003-ban történt, akkor jön az, hogy "te akkor 15 voltál, mert '88-as vagy."
És túl kell magyarázni.
Szerintem nem egymás szavain kéne lovagolni
A 14 és fél éves kislány vagyok (aki azóta 23 és fél éves, ésszintén van egy kislánya...)
Szerettek kötekedni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!