Szemétség lenne ezt tenni vele? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki tök jófej, kedves meg minden csak már páran átmentek rajta.. És bulikon mindig mondja, hogy akár velem is, stb..
(különben szép) De barátaimmal mindig azt beszéltük (egyetértek velük) hogy szemétség lenne így (részegen) rámászni annak ellenére, hogy ő kezdeményez.
Közben velem szakított egy lány akit szerettem és elég szomorkás voltam(vagyok) egy ideje. A múltkori bulin megint közeledett a lány, ahogy szokott de nemet monndtam neki, pedig éreztem egy "kis" késztetést. Tudni kell, hogy nem érez irántam semmit és én se iránta. Én szűz vagyok. Ti elvesztenétek így ? 16 /f
2012. aug. 11. 12:10
11/13 anonim válasza:
Figyelj... Ha ilyen a csaj, megérdemelné, nem? Mondom ezt lányként. Csak utólag meg ne bánd!
12/13 anonim válasza:
Ha nem lennél szűz azt mondanám, hogy simán. De hidd el, jobb ha szerelemből teszed az elsőt!
13/13 anonim válasza:
én biztos nem veszteném el így. tartogatom a jövendőbelimnek a szüzességem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!