19 évesen még szűz vagyok, ez nagyon gáz?
(OFF: Szerintem az a 'gáz', hogy ezt a kérdést már talán ezredszerre teszik fel. Kereső? Elnézést, ha megbántottalak!)
Nem, nem gáz! És szerintem még 50 évesen sem gáz! Szíved joga, hogy MIKOR szeretnéd elveszíteni, kivel és hogyan. Senkire nem tartozik, csakis és kirázólag RÁD. Hogy szemléltessem: nem ettől fog függni egy állásinterjún, hogy felvesznek-e, vagy sem!
Na igen, 29 évesen már valóban egy kicsit gáz (saját tapasztalat).
29/f
Csak akkor, ha te annak érzed!
A szex a legszubjektívebb "műfaj" a világon. A szexben minden olyan, amilyennek megéljük és nem olyan, amilyen a fizikai valóság!
A személyes hozzáállás és a pillanatot körbelengő illúziók sokkal jobban befolyásolják az általad átélt élményt, mint az a fizikai, vagy bilogiai valóság, ami ténylegesen történik!
Ezért aztán, hogy valaki belevág, vagy sem, az nem ítélhető meg reálisan kívűlről.
Nem gáz.Csak ha úgy gondolod.
Magadat kell minősíteni,és nem a mások véleményével foglalkozni
Igen, így van.
Te mit gondolsz egy 19 éves lányról, hogyha még szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!