19 évesen még szűz vagyok, ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Jobban mondva egyszer orálisan kielégítettük egymást egy csajjal, de az nem számít, mert nem dugtunk.Ugye így van?2012. aug. 10. 17:53
2/18 Mókusgyilkos válasza:
attól még szűz vagy. bár ettől függetlenül köröket versz így is a szüzek 80%ára :D
amúgy nem gáz.
4/18 anonim válasza:
Fel nem fogom hogy miért kérdezi ezt állandóan mindenki. Egyébként nem az, örülj neki hogy 19 évesen még szűz vagy, legyél rá büszke, mert a mai világban már a 11-12 évesek között is nem egy akad aki már elvesztette a szüzességét.
5/18 anonim válasza:
Ja te srác vagy ? Akkor, hát....keress egy jó kis husíkát !
6/18 anonim válasza:
Nem gáz, inkább az a gáz, hogy ilyet kérdezel :)
Egyrészt a szüzesség magánügy, másoknak nincs joga beleszólni vagy gáznak titulálni :p
Mindenki akkor veszti el amikor akarja, tudja etc.
7/18 anonim válasza:
Ha már orális szex volt, akkor ne tekintsd magad szűznek, az is szex.
8/18 Kleo25 válasza:
Így van és nem gáz, nem veszítesz vele semmit
10/18 anonim válasza:
Neem szerintem ez tökjóó!!! :D
Nekem tetszik, hogy 19 évesen még szűz vagy,
mert ritka és főleg a pasik körében!!
Azért ha lesz rá alkalmad azért próbáld ki :))
és egyébként hogyhogy még az vagy??? (már h anem vagyok túl indiszkrét) :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!