Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korig szégyen a...

Hány éves korig szégyen a szüzesség egy férfinak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 17:25
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
0%
30 felett tegyleg szegyen mar...
2012. aug. 9. 18:40
 12/29 anonim ***** válasza:

"Kinga:)"

Akkor az egyház most szégyellje el magát?

2012. aug. 9. 19:38
 13/29 anonim ***** válasza:

az egyház úgy hülye ahogy van.

én elmúltam 30 és szűz vagyok. és? nézzetek le, nem is ismertek.

2012. aug. 9. 20:00
 14/29 anonim válasza:
én tisztelem a 17-19 éves ismerőseim hogy még szüzek szerintem cuki... pedig én 16 és nem
2012. aug. 9. 20:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "cuki" ez nem kicsit megalázó azért.
2012. aug. 9. 20:54
 16/29 anonim ***** válasza:

25 èves vagyok, ès szuz, màr tìz ève èlek szègyenben. :(

Voltak lànyok az èletemben, pròbàlkoztam is, de sajnos sose voltam elèg jò nekik. :(( Nem bombàzòkra hajtottam.

Belebetegszem ebbe szànalmas àllapotba. :S 25/F

2012. aug. 11. 10:45
 17/29 anonim ***** válasza:
9-10 éves kor fölött már szégyen
2012. aug. 11. 13:05
 18/29 anonim ***** válasza:
Soha nem szégyen. Aki ez miatt lenéz, vagy kiröhög, az éretlen, és nem is érdemli meg, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj vele. Az a baj, hogy nagyon hamar kezdenek szexuális életet élni a fiatalok, de ez ne legyen számodra példa.
2012. aug. 11. 13:12
 19/29 anonim válasza:

Szerintem emberfüggő. Aki azért szűz, mert nem járt soha bulizni, mert mondjuk karriert épített/stréberkedett, vagy inkább a játékkonzol előtt töltötte a 20-as éveit, az nem ciki. Másban lelte örömét, ennyi.. ha 28 éves korára érett meg annyira, hogy elkezdjék érdekelni a nők akkor az rendben van. Nem ciki, kb. 30-as évekig sem ha ilyenről van szó. (Később meg már nem sok esély van elvesziteni szerintem, szóval ezesetben nem csak szűz hanem aggszűz az illető, ami megint komplikáltabb lehet, hogy valaki miért marad az.)

Abban az esetben, ha valaki tizenéves kora óta teper, minden nőre rámozdul, de nem kell senkinek akkor ciki. Ha az erőlködés ellenére nem jön össze. De itt is, nem annyira maga a szüzeség ciki, hanem az ember aki valószínűleg nagyon görcsöl ezen (pedig nem nagy dolog az első szex, ugyanolyan mint az összes többi) vagy annyira kretén, hogy mindenki elkerüli vagy nagyon viiszataszító (koszos, büdös). Egyszóval a személyiséggel/tulajdonságokkal van probléma, nem a szűzességgel.

24L

2012. aug. 11. 18:47
 20/29 anonim ***** válasza:
Aki 20 felett is szűz, az egy megbélyegzett szerencsétlen hülye, és ezt a saját bőrömön tapasztalom 24 évesen.
2012. aug. 11. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!