Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Várjak még vagy veszítsem el...

Várjak még vagy veszítsem el egy idegennel?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta várok az "igazira" de nem jön. Volt már több barátom is akiket szerettem, de nem voltam igazán szerelmes, és úgy éreztem még várnom kell a megfelelő srácra akinek "odaadhatom" magam. De már nagyon kívánom a dolgot, sokat gondolok rá, hogy milyen lenne xy-nal, meg hogy mennyi mindent kipróbálnék.

Egyik felem azt mondja hogy még várjak hátha, mert lehet hogy utána megbánom.. a másik pedig hogy csináljam..

Jövőhéten a Balcsin nyaralok és 50% hogy megteszem.

Nem tudom mit csináljak.

19/L

Tanácsok, vélemények, tapasztalatok?

2012. aug. 9. 13:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Feleslegesen beszélünk bármit is.A mai világban várhatsz ha türelmes vagy és erkölcsös.De mivel ez nem így van dugj azzal akit csak megkívánsz.
2012. aug. 9. 13:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Várj, meg fogod bánni ha nem
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
50% hogy berángatsz egy vadidegent az ágyadba?! Gratulálok!
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó tanács: NE tedd meg!!!

Sztem bánni fogod egy életre.

Én 20/F vagyok és nekem sem jött még el az igazi,de nem bánom.

Ha kényszeresen erőltetném,csak rosszabb lenne a helyzet.

5/17 anonim ***** válasza:
Tedd,amit tenned kell..:)
2012. aug. 9. 13:44
 6/17 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

hát mondd meg az úti cél címét mi mást :D

komolyra fordítva: őőő még mindig ugyanaz :P

na szóval: ahogy éppen érzed nem kötelező az h a szőke herceg csinálja a fehér lovon :D [ok ez ebben a sorrendben 1 picit perverz :P] de igazából ráérsz azért 19 évesen még bőven nem fura a dolog. ellenben az se h már csinálnád. tekintve h nem ismerünk kétlem h tudnánk igazán értékelhető választ adni.

2012. aug. 9. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

A Balatonon hol?? :D

Amúgy a szex nélküli kapcsolat sosem lehet hosszútávú. És házasság előtt jobb belekóstolni a tortába, nehogy sz@r és ehetetlen legyen... Ha őrizgeted, akkor nagyon sok jó dologról lemaradsz. Persze veszélyei is vannak de ennyi idősen már tudod hogy óvatosan kell bánni az ilyesmivel.

Szóval hova is mész a Balatonparton belül?? :D

2012. aug. 9. 13:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezért lefeküdnél egy idegennel?? ráadásul ki tudja mit el nem kaphatsz tőle-.- ne találj már ki hülyeséget... tuti meg fogd bánni.
2012. aug. 9. 13:48
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

4. nagyon becsülöm benned h 20/F ezt írod

7. nagyon felszínes vagy.

várj kérdező, ne veszítsd el idegennel! szerelem kell hozzá! :)

30/F

2012. aug. 9. 13:50
 10/17 anonim ***** válasza:
17%

ha nem tartod akkora nagy értéknek a szüzességet, szerintem tedd meg. kicsit túl van értékelve mostanság. ha kedved van hozzá, úgy hozza a helyzet, és nem fogod szaruk érezni magad utána, akkor szerintem bevállalhatod.

20L

2012. aug. 9. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!