Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Várjak még vagy veszítsem el...

Várjak még vagy veszítsem el egy idegennel?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta várok az "igazira" de nem jön. Volt már több barátom is akiket szerettem, de nem voltam igazán szerelmes, és úgy éreztem még várnom kell a megfelelő srácra akinek "odaadhatom" magam. De már nagyon kívánom a dolgot, sokat gondolok rá, hogy milyen lenne xy-nal, meg hogy mennyi mindent kipróbálnék.

Egyik felem azt mondja hogy még várjak hátha, mert lehet hogy utána megbánom.. a másik pedig hogy csináljam..

Jövőhéten a Balcsin nyaralok és 50% hogy megteszem.

Nem tudom mit csináljak.

19/L

Tanácsok, vélemények, tapasztalatok?

2012. aug. 9. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

És?

Én 20 évesen vesztettem el. Igaz nem is számítottam rá, hogy pont akkor és pont ott találom meg azt akivel az életem is leélném.

Szerintem manapság nagyon rágörcsölnek a témára. Ha elvesztem ez lesz, ha nem akkor az. És ha elveszted mit nyersz? Semmit, veszett egy szűzhártya. Nagyobb, szebb, erősebb, boldogabb nem leszel tőle.

Csak annyival leszel előrébb, hogy elmondhatod hogy megvolt. Merthogy elég ritka az az eset, amikor valaki az első együttlétet élvezi is a gyengébbik nemből.

Ez csak azok kiváltsága akik eljárták a szerelmükkel a násztáncot és már szinte könyörögnek a a beteljesülésért.

De ha mégis el akarod veszteni akkor olyan fiút szemelj ki aki

1, nem részeg

2, tudomásul vette ,hogy szűz vagy és ráér veled pepecselni

3, meg tudsz benne bízni annyira ,hogy tudod bármi baj lesz odafigyel rád

4, kismértékben is de érdekeljed őt és necsak a tested, mert az elégé leamortizál majd mentálisan.

Ennyi a tanácsom. Bár szerintem hülyeség pont egyéjszakással elveszteni a szüzességed, mert a lőtéri kutyát nem izgatja, hogy neked fáj-e, jó-e, épp vérzel. Csak dugnak egy jót és kész.

2012. aug. 9. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

megismernélek :)

20F

2012. aug. 9. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha parkapcsolatban (amiben allitasod szerint igazan nem voltal szerelmes, de gondolom, azert a szimpatia, vonzodas es bizalom megvolt koztetek) nem erezted ugy, hogy meg kellene tortennie az elso egyuttletnek, akkor egy idegennel menne a dolog?

Ha nem is kell feltetlenul orultnagy, langolo szerelem az elso alkalomhoz, azert szerintem inkabb varnod kene, mig lesz ujra baratod, akivel megismeritek jobban egymast, biztok egymasban es kolcsonos a vonzodas es szimpatia.

26/F

2012. aug. 9. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
12. sokra mész vele. énnekem még annál is több van mint neked. de legalább van agyam is és azt is használom. neked másból sem áll az élet csak h jól érezd magad. azon túl, hogy önző is vagy, mert ezek szerint nem tudod h nem csak az okoz örömöd h mindened megvan, hanem néha nagyobb öröm, ha segítesz valakinek akár úgy, h nincs meg mindened. abba sem tudsz igazán belegondolni, h hosszú távon a kérdezőnek mennyire jó lenne, ha most nem veszítené el, hanem megvárná az igazit. de a pillanatnyi örömöket hajhászod csak, és nem gondolsz bele h pl. 10-20 év múlva mi lesz ezek miatt. hát, ha nekem semmim se lenne, akkor is többem lenne, mint neked.
2012. aug. 9. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
12. és nem attól leszel ember h mindened megvan. ez egyáltalán nem erény. ez csak neked jó, senki másnak. a nyaralások mellett remélem, támogatod pl. az éhezőket, különböző segélyszervezeteket is. ez kicsit nevetséges h azzal dicsekszel h neked mid van. most egyáltalán kit érdekel? sztem kisebbségérzésed van, azért menőzöl itt h milyen nyaralásokat engedhetsz meg magadnak. és ne gondold h azoktól a nyaralásoktól annyira boldog lehetsz. a szegény emberek sokszor boldogabbak, ezt kimutatták.
2012. aug. 9. 15:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy még rá érett, ha így gondolkozol... 50%, hogy lefekszel idegennel?
2012. aug. 9. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
19 már bőven elmúltam mikor először szeretkeztem,akkor találkoztam azzal a fiúval aki érdemes volt rá,pedig voltak előtte barátaim,de nem akartam jelentéktelen tinikapcsolatban,és nagyon jól jártam,felejthetetlen,és csodálatos élmény volt az első szex,1 hét után feküdtünk le,3 éve vagyunk együtt,már a vőlegényem,és nagyon szeretjük egymást,nem bántam meg,hogy vártam 22L
2012. aug. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!