Várjak még vagy veszítsem el egy idegennel?
Már nagyon régóta várok az "igazira" de nem jön. Volt már több barátom is akiket szerettem, de nem voltam igazán szerelmes, és úgy éreztem még várnom kell a megfelelő srácra akinek "odaadhatom" magam. De már nagyon kívánom a dolgot, sokat gondolok rá, hogy milyen lenne xy-nal, meg hogy mennyi mindent kipróbálnék.
Egyik felem azt mondja hogy még várjak hátha, mert lehet hogy utána megbánom.. a másik pedig hogy csináljam..
Jövőhéten a Balcsin nyaralok és 50% hogy megteszem.
Nem tudom mit csináljak.
19/L
Tanácsok, vélemények, tapasztalatok?
És?
Én 20 évesen vesztettem el. Igaz nem is számítottam rá, hogy pont akkor és pont ott találom meg azt akivel az életem is leélném.
Szerintem manapság nagyon rágörcsölnek a témára. Ha elvesztem ez lesz, ha nem akkor az. És ha elveszted mit nyersz? Semmit, veszett egy szűzhártya. Nagyobb, szebb, erősebb, boldogabb nem leszel tőle.
Csak annyival leszel előrébb, hogy elmondhatod hogy megvolt. Merthogy elég ritka az az eset, amikor valaki az első együttlétet élvezi is a gyengébbik nemből.
Ez csak azok kiváltsága akik eljárták a szerelmükkel a násztáncot és már szinte könyörögnek a a beteljesülésért.
De ha mégis el akarod veszteni akkor olyan fiút szemelj ki aki
1, nem részeg
2, tudomásul vette ,hogy szűz vagy és ráér veled pepecselni
3, meg tudsz benne bízni annyira ,hogy tudod bármi baj lesz odafigyel rád
4, kismértékben is de érdekeljed őt és necsak a tested, mert az elégé leamortizál majd mentálisan.
Ennyi a tanácsom. Bár szerintem hülyeség pont egyéjszakással elveszteni a szüzességed, mert a lőtéri kutyát nem izgatja, hogy neked fáj-e, jó-e, épp vérzel. Csak dugnak egy jót és kész.
Ha parkapcsolatban (amiben allitasod szerint igazan nem voltal szerelmes, de gondolom, azert a szimpatia, vonzodas es bizalom megvolt koztetek) nem erezted ugy, hogy meg kellene tortennie az elso egyuttletnek, akkor egy idegennel menne a dolog?
Ha nem is kell feltetlenul orultnagy, langolo szerelem az elso alkalomhoz, azert szerintem inkabb varnod kene, mig lesz ujra baratod, akivel megismeritek jobban egymast, biztok egymasban es kolcsonos a vonzodas es szimpatia.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!