Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vesztette el már valaki...

Vesztette el már valaki fekete pasival vagy kreollal? Igaz, hogy nekik nagyon nagy farkuk van?

Figyelt kérdés
Betolhatja nekem tövig, ha magas vagyok?
2012. aug. 7. 19:00
1 2
 1/14 Mókusgyilkos ***** válasza:
70%

ez nem magasság függő XD

szerinted mégis hova tűnik a bré odabent? és ha túl alacsony a csaj akkor kijön a száján vagy mi ?XD

2012. aug. 7. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekem betolhatja az autómat ha lefullad.
2012. aug. 7. 19:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Ugyértem, ha neki nagy van, akkor nem biztos, hogy befér teljesen. Egy alacsony csajnak biztos nincs olyan hosszú hüvelye, mint egy magasnak.
2012. aug. 7. 19:06
 4/14 Mókusgyilkos ***** válasza:
54%
na jó te inkább még ne szexelj.. 1 hülye csajnak mint pl te pont ugyan akkora az agya mint 1 okos csajnak mint pl nekem mellekkel és vaginával XD a hüvely méret nem függ a magasságtól ahogy a pasiknál se függ a pénisz mérete a lábmérettől és a roswelli ufók fogmosási szokásaitól.
2012. aug. 7. 19:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Miért lenne összefüggésben a lábmérettel? Te nem vagy valami észlény. De igaz amit írtam. Esetleg, ha valaki a kérdésre válaszolna?
2012. aug. 7. 19:14
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Újabb biológia elégtelen, azt sem tudod, hogy működik a saját p*csád és még te beszélsz IQ-ról, hát most felröhögtem.
2012. aug. 7. 19:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Válaszoltak már!

A magasságnak semmi köze a hüvely mélységéhez! Általában a vékony csajok alatt akkora p...na van, hogy oda már minden befér ;) És ha nagy a farka valakinek az nem jelenti azt, hogy be kell tolni az egészet. Annyit tolunk amennyi befér :D) Ez nem egy garázs, hogy bejársz aztán becsukod az ajtót :D

2012. aug. 7. 19:24
 8/14 anonim válasza:
39%
Feküdj le egy feketével oszt megtudod, aztán másnap irány a nemibeteg gondozó, jobbik esetben!
2012. aug. 7. 19:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Mert miért ne tudnám? Igenis van olyan, hogy nagy a pénisz és ha tövig betolja akkor eléri a méhszáját és fáj. Ezért mondják azt, hogy jobb egy 16 centis, mint egy 25 centis, mert utóbbival fájdalmat is okozhat és nem is biztos fér be teljesen.
2012. aug. 7. 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Ráérsz még, mikor már be vagy járatva, utána aztán mehet ami belefér. D)) Addig 15cm aztán mikor beleuntál jöhet a méretnövelés, 25cm-nél meg se állj, van nagyobb is. De, ha ügyes vagy, tudsz venni óriási műpéniszt, azzal gyakorolj, akkor nem fog fájni... istenem, kezdők :P
2012. aug. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!