Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm nem rég vesztette...

A barátnőm nem rég vesztette el a szüzeségét. Azóta kisebb vérzései, alhasi görcsök, szédülés, rosszulét, sőt még egyszer hányt is (mongyuk előte jól bekajált is). Ezek a tünetek mennyire normálisak? Köszi a segitséget előre is.

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 20:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

76%-os okostojás,elsőre is simán teherbe lehet esni!

Mielőtt baromságokat írsz,legalább googlézz utána te fagolyó XD

2012. aug. 5. 20:53
 12/27 anonim ***** válasza:

Mivel már bizonyított tény, hogy elsőre is terhes lehet a lány, az állítólag szóval kapcsolatba rakni tudatlanságot mutat.

Tudatlansággal írni pedig okoskodásnak számít. Tehát pszt puci :)

2012. aug. 5. 20:53
 13/27 anonim ***** válasza:

attól,hogy a nevedet levetted, még a százalékodról felismerlek.Ostoba. Zilkutya? vagy valami ilyesmi. ha letagadod az sem érdekel.attól csak még szánalmasabb vagy.

1. te sem ismered az "ÁLLÍTÓLAG" szó jelentését.

2. gyökér vagy szimplán. XDDD-s óvodás.

3. valószínű a neten minden 100% igaz :)

tehát, a neved neked is mostantól : kuss :)

2012. aug. 5. 21:01
 14/27 anonim ***** válasza:

fúj, de kampányoltok.

kiscsillag, nem azt írtam,hogy ez 100% igaz és csak nekem hihet mert én vagyok a megváltó és csak én mondok jó dolgokat csak rám hallgasson. azt írtam,hogy állítólag. tehát erre az lett volna neked vagy nektek a normális válasz,hogy rosszul tudod. nem rögtön flegmulni.

2012. aug. 5. 21:03
 15/27 anonim ***** válasza:

Esetedben az "állítólag" azt jelenti,hogy láttál olyat,aki hallotta!

Ez az egy hülye 100-at csinál-klasszikus esete,kedves 76-os XD

2012. aug. 5. 21:07
 16/27 anonim ***** válasza:
Megnyomkodtad a méhét vagy hormonváltozás az első orgazmus után.. mennyi idősek vagytok?
2012. aug. 5. 21:10
 17/27 anonim ***** válasza:

Kedves 76-os. Szóval ez: "Persze az első pár válaszoló ezt vagy azért nem tudja,mert 1, csajt még csak képen láttak, 2.nagyon kicsi nekik :)" a részedről nem volt flegmaság.

ŐK helyes választ adtak, te baromságot és még le is szóltad őket. Légy oly kedves engedd meg nekem, hogy az i d i ó t á k a t i d i ó t a k é n t kezelhessem.

2012. aug. 5. 21:40
 18/27 anonim ***** válasza:
Valaki nem tud eladólucfenyőt? :/
2012. aug. 5. 21:49
 19/27 anonim ***** válasza:
2012. aug. 5. 22:02
 20/27 anonim ***** válasza:

# 17/19 ma 21:40

kedves. helyes válasz,hogy a második (és egyben harmadik és negyedik,mert még kint volt a neve mikor írogatott) kommentelő 8x laírja,hogy biztos terhes,míg az én válaszom szar,mert lehetetlen,hogy a fiú megnyomta a méhét a lánynak? nagyon nem érdekel,hogy egy senkiházi hogy kezel engem,kenheted a hajadra :)

2012. aug. 5. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!