Srácok és 18-20 év közötti szűz csajok hogy is működik ez?
Semennyire. Nem pálya az, hogy a saját testedet sem ismered, de már örömet keresel a másikéban. Szerintem. Bár nem vagyok a kérdés célkategóriája, de ezt nem hiszem, hogy másképp fogom gondolni.
F/16
(és mástól is átszakadhat)
Az igazat megvallva egy szűz lány különleges és értékes, de sok vele a nyűg. Az, aki már túlesett rajta, azzal gördülékenyebben megy minden.
Szóval van jó is meg rossz is mind a kettőben.
A szűzies ujjazáshoz pedig nem értek ;)
21f
Persze örülj neki, hogy az vagy, hiszen ez azt mutatja, hogy megválogatod a partnereidet. Én is! Én nem voltam még lánnyal, de nekem az számítana, hogy "ne legyen használt" vagyis velem legyen az első. Az pedig nem zavar ha átszakította, mert lehet, hogy az masztit úgy teljesebbé teheti számára. 18/F
Ha tényleg igazak amit itt leírtál, és kívánatos, szép, aranyos, helyes vagy, akkor biztos, hogy megkörnyékeznélek drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!