Skorpió lányok, szűz fiúval működik a kapcsolatotok? Meddig tart/tartott?
Anyukádat. Ne a horoszkóp határozza meg milyen lesz a partnered szexuális magatartása.
Ilyet csak egy hülye kis... írhat
Én is most dolgozom egy szűz srácon(szimbolikusan):P
Anyukám szűz,vele jól kijövök,nagyon jól.Víz jegy vagy ő föld,víz a vízzel és víz a földdel jól megvan.Hajrá!
Nyolcadik évem skorpió lánnyal szűz fickóként :)
Kell nyugtatni, de nem vészes. Valamennyire átragadt rá az én tanult nyugalmam (inkább elfeledett izgágaságról van szó), és neki is szokásává vált tárgyilagosan állni a megoldandó ügyekhez. Lassan ledobjuk a karmánkat :)
Nekem az előző pasim Szűz jegyű volt. A végsőkig kitartottam mellette, mindent megtettem a kedvéért. Kérés nélkül. Odapakoltam magam a szexet illetően, főztem-mostam-takarítottam rá, egy ideig én tartottam el. Mi lett a vége? Kapcsolatunk 3. évében összejárogatott egy nővel, akinek gyereket is csinált, ellopta a maradék pénzem él lelécelt. Ennyit a Szűz fiúkról...persze nem mindegyik ilyen, mert Apukám is Szűz jegyű- de mindenben az ellentéte a volt pasimnak. Azóta egy Kossal vagyok boldog, pedig mindenhol azt írják, hogy nem illünk össze :D
25L, Skorpió, Mérleg Aszcendenssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!