Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, és már kívánom...

Szűz vagyok, és már kívánom is a szexet, de (lent)?

Figyelt kérdés
3 hónapja összejöttem az első barátommal. Ő már nem szűz. Én már kívánom a szexet, de mégis félek. Nem amiatt hogy fájni fog vagy ilyesmi, ilyen téren teljesen megbízom a barátomban. De nekem a szüzesség elvesztése mindig is összekapcsolódott a felnőtté válással. És most, hogy kilátásba került, hogy elvesztem a szüzességem, félek, hogy nem fogok tudni felnőttként viselkedni utána. (Ami nálam annyit jelent, hogy nincs több lógás a suliból, nincs több betegségszínlelés, csak hogy ne kelljen mennem, mert majd a munkahelyemen sem lehet ezt csinálni. Ha valami nem tetszik, de meg kell csinálnom, akkor nem mondhatom azt, hogy nem csinálom meg, mert a felnőtteknek sok olyan dolgot kell megtenniük, amihez semmi kedvük. És nincs több hiszti, nincs több nyafogás, kifogás. Ilyenek.) Félek, hogy nem fogok tudni felnőttként viselkedni. Pedig a szex az a felnőttek játéka kéne hogy legyen, a gyerekek babázzanak inkább...

2012. aug. 3. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy elveszted a szüzességed, még nem tényleg leszel felnőtt, de nem is lesz a homlokodra tetoválva ezen tény! Maximum, egy fontos lépést teszel a felnőtté válás természetes útján. De ez egy folyamat, és nem csupán ezen fog múlni a sikeres felnőtt élet, de ezzel szorosan összefügg. Namármost, ha még nem érzed rá lelkileg érettnek magad, akkor várj, de akkor vszeg buktad a srácot. Viszont ha kívánod a szexet, akkor ezzel áthidalható a dolog, mert valami motiváció úgyis kell hozzá (meg talán már nem is korai), és ez megfelel, mert vszeg nem véletlenül működünk így. A fiúknak pl. pont elég ennyi.
2012. aug. 4. 11:54
 12/13 anonim válasza:

hidd el a munkahelyeden is fogsz beteget színlelni egy át szexelt éjszaka után.

de lehet neked még babáznod kell.

2012. aug. 4. 15:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 17 éves lány vagyok, és szintén szűz. De soha nem gondoltam erre az egészre így. Szerintem próbáld meg máshogy felfogni, attól még, mert elveszted a szüzességed, az nem azt jelenti, hogy felnőtt leszel. Rengeteg egyáltalán nem szűz huszonéves is még szinte "gyereknek" tűnik, ahogy én látom a viselkedésüket, és abszolút nem tűnnek felelősségteljesnek sem! Szóval ezt a kettőt válaszd külön, nyugodtan feküdj le a barátoddal, ha kívánod és úgy érzed készen állsz rá, attól még nem kell megváltoznod! És igazán akkor leszel felnőtt, amikor majd annak is érzed magad és amikor képes leszel úgy viselkedni, de ez akkor se függ össze! Én legalábbis így gondolkodom erről. :)
2013. aug. 5. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!