Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mostanában nagyon kívánom a...

Mostanában nagyon kívánom a szexet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jó, ez csak ilyen ürügy kérdés, tudom mit csináljak, csak ha már nem tudom ilyenkor ezt senkivel megbeszélni inkább kiírom..:D

Szóval az utóbbi fél évben egyáltalán nem gondoltam semmi szexualitással kapcsolatos dologra, mert annyira el voltam foglalva mással.. Másra is alig jutott időm, nemhogy erre. De most pár napja egyfolytában a szexre gondolok, nem tudom miért, nem direkt.. És még soha életemben nem voltam ennyire 'kanos' vagy hogy mondjam!! Mintha most százszor annyira lennék, mint bármikor máskor!! Amúgy szűz vagyok és lány.

2012. jan. 24. 00:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%

szűzkur-va effektus.

majd elmúlik,addigis jegeld a nunád.

2012. jan. 24. 00:57
 2/24 anonim ***** válasza:
32%
Kúrasd meg magad valami kannégerrel.
2012. jan. 24. 00:57
 3/24 anonim ***** válasza:
45%
Most teszteled hány perverz privizik neked?
2012. jan. 24. 00:58
 4/24 A kérdező kommentje:
Áá nem. Najó hülyeség volt ezt így kiírni. Csak ilyen dolgot nehéz megbeszélni bárkivel is, szerintem. És nem fogok senkivel semmit csinálni aki ír, nem is válaszolok, bocsi. Amúgy első, attól még, hogy egy lány szűz és vannak természetes szexuális vágyai, még nem lesz szűzk.rva, szerintem.
2012. jan. 24. 01:01
 5/24 anonim válasza:
7%
Nem feltétlenül perverz, aki privizni akar!
2012. jan. 24. 01:01
 6/24 anonim válasza:
56%
Persze hogy nem az
2012. jan. 24. 01:02
 7/24 anonim válasza:
hol laksz?
2012. jan. 24. 01:02
 8/24 anonim válasza:

van ilyen

MrME

2012. jan. 24. 01:04
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy mindenki perverz lenne, aki ír, de attól még tudom, hogy miért írnak, úgyhogy emiatt felesleges egymás idejét rabolni, mert nem fogok csak úgy valakivel lefeküdni.
2012. jan. 24. 01:04
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

na látod.

ez a szűzku-rváskodás.

felkínálod itt a hamvast,aztán amikor lenne jelentkező,hogy leszakítsa a gyümölcsöt eltáncikálsz.

2012. jan. 24. 01:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!