Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mostanában nagyon kívánom a...

Mostanában nagyon kívánom a szexet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jó, ez csak ilyen ürügy kérdés, tudom mit csináljak, csak ha már nem tudom ilyenkor ezt senkivel megbeszélni inkább kiírom..:D

Szóval az utóbbi fél évben egyáltalán nem gondoltam semmi szexualitással kapcsolatos dologra, mert annyira el voltam foglalva mással.. Másra is alig jutott időm, nemhogy erre. De most pár napja egyfolytában a szexre gondolok, nem tudom miért, nem direkt.. És még soha életemben nem voltam ennyire 'kanos' vagy hogy mondjam!! Mintha most százszor annyira lennék, mint bármikor máskor!! Amúgy szűz vagyok és lány.

2012. jan. 24. 00:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nevet meg kort mindenki lefelejti
2012. jan. 24. 01:09
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

ja.

bocs.

nevet,kort

így jó?

2012. jan. 24. 01:12
 13/24 A kérdező kommentje:
Mit kínáltam föl??? Jó, igazából gondolhattam volna, hogy ez lesz, hülyeség ilyeneket kiírni.....
2012. jan. 24. 01:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen furcsa exhibicionizmus. Kívánod magadba a lőcsöt, és azt is élvezed, hogy ezt sokan nagyon szívesen megadnák neked. Viszont ez csak gondolati szinten megy, igazából nem teszel semmit.

Masztizz egyet, aztán nyomás aludni! (ez szólt a többieknek is!)

2012. jan. 24. 01:16
 15/24 anonim ***** válasza:
#10-nél és #14-nél a pont...!
2012. jan. 24. 01:29
 16/24 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Utolsó: nyertél

A "kérdésen" meg nincs mit tovább ragozni.

2012. jan. 24. 01:29
 17/24 anonim válasza:
camsex?
2012. jan. 24. 01:50
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

Örülj, hogy lány vagy, mindig fogsz tudni dugni.

Egy fiúnak bezzeg ha nem bmw-s meg nem jó képű, magas, akkor bizony sokszor csak a prostik maradnak.

2012. jan. 24. 02:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát hogy mit csinálj? Te is írtad, hogy csak azért teszed fel a kérdést, hogy kiírd magadból a szexuális frusztrációdat, mivel nem kapod meg ami jár, és ahogy elnézem már nagyon kijárna. Masztizz, vagy keress egy férfit aki megadja amire vágysz. De, ha következő félévben is ilyen elfoglalt leszel akkor, akkor meg úgyis mindegy.
2012. jan. 24. 02:27
 20/24 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Látod sok pasi szeretne téged :)
2012. jan. 24. 08:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!