SzűZ vagyok! És az lenne a ké. rdésem, hogy menstruáció előtt miért kívánom jobban a szexet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 19:11
2/7 anonim válasza:
A hormonok okozzák. Ez teljesen normális.
4/7 The Deathworm válasza:
A szexet/maszturbálást kívánod jobban?
Mert ha még szűz vagy, és valószínűleg nem a horoszkópodra gondoltál, akkor honnan tudnád, h milyen az, ha szexre vágysz, és nem maszturbálásra?
5/7 Shai-Hulud válasza:
Én meg oroszlán! És én is kívánom, de én attól függetlenül, hogy menstruáció előtt vagy-e...
6/7 anonim válasza:
ahogy mondták, ez hormon. azért van, hogy abban az időszakban, amikor a legtermékenyebb vagy, létrejöjjön az aktus, és teherbe ess. a természet gondoskodik róla a létfenntartás céljából, hiába változott meg a világ az elmúlt párezer évezredben.
7/7 anonim válasza:
Hát ez fura. Én előtte pont hogy mindig kedvetlen vagyok. Menstruáció után bezzeg o.O Mint az ördög... De előtte egy héttel semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!