Szerintetek miért késik?
Figyelt kérdés
4 napja kellett volna megjönni a menzimnek... Nos, nemjött meg. Késik. A barátommal védekeztünk, mindig. elég hideg van már kint, egy szál nadrág alá elkel már a harisnya. nos, én mindig csak egy szál nadrágban(meg persze bugyiban:D) voltam kint kb. éjfélig, vagy azutánig. Volt, hogy kint volt a derekam, de mindig lehúztama pulcsim, és ügyeltem ezekre a dolgokra. Szerintetek van esély arra, hogy felfáztam? És ha igen, akkor az miatt késhet a menstruációm? (a pisi nemcsíp, csak picit viszketek odalent...)2011. nov. 12. 00:21
2/12 anonim válasza:
Szerintem,ha veszel 1 tesztet,akkor megtudod!Nekem 1 hetet késett és vettem 1 tesztet ami kimutatta hogy terhes vagyok!Én rögtön tudtam,mert 1-2 napnál többet soha nem késik!Szerintem a menszesz nem függ össze a megfázással!
3/12 A kérdező kommentje:
őm...felfáztam... egyébként elég fiatal vagyok, nem vagyok több 16nál...eléggé félek a dolgoktól... De egyébként barátommal minden alkalommal (vagyis 2x-3x volt az utolsó menzi óta) mindig védekeztünk. így hány százalék esély a teherbe esésre? mondták már azt is, hogy számít az is, miféle fajta az óvszer. a legtöbben a durexot mondták, és azt is használjuk.
2011. nov. 12. 00:32
4/12 anonim válasza:
Ha megfelelően védekeztetek,akkor nem lehetsz terhes!Te tudod mennyit szokott késni a menszeszed,mert ez mindenkinél változó!De ha továbbra sem jön meg,vegyél 1 tesztet,az majd megmutatja!Egyébként én is úgy tudom,hogy nem minden óvszer megbízható!
5/12 anonim válasza:
16 évesen is lehetsz terhes főleg ha nem életet élsz.Vegyél egy tesztet és kiderül mi az igazság.Ha meg nem jön meg 1 hét múlva sem,akkor irány a doki!
6/12 anonim válasza:
Ja és egyébként az sem mindegy mikor húzzátok fel az óvszert,mert az előváladék is tartalmaz spermiumokat!Szóval azt már az elején használni kellene!
7/12 A kérdező kommentje:
Igen igen, perszehogy veszek tesztet, ha továbbra sem jön meg. Megfelelően védekeztünk, igen. És pontosan ezért nem akarok mindenféle olcsó, vagy akármilyen ,,ócska" óvszerrel védekezni... Egyébként a késéssel kapcsolatosan nem mindíg szokott késni, néha pár napot késik. Köszönöm a segítséget :)
2011. nov. 12. 00:46
8/12 anonim válasza:
nyugi,nem hiszem,hogy az vagy.ha védekeztetek nem lehet baj.:)
9/12 anonim válasza:
A felfázás igenis összefüggésbe hozható azzal hogy nem jött meg. Télen is és nyáron is. Amúgy ha fel vagy fázva akkor csíp mikor pisilsz, sötétebb a színe, erősebb a szaga, és fájdalmat érzel a kismedencében ill az egész alhasban. Ha megfelelően védekeztetek, nem ért hozzád óvszer nélkül (nem hatold beléd), nem szakad szét, akkor kicsi az esélye annak hogy terhes legyél. Szerintem jobban jársz ha elmész nőgyógyászhoz, mert lehet hogy nem felfázás áll a háttérben hanem más probléma, amit egy terhességi teszt nem tud kimutatni.
10/12 A kérdező kommentje:
Aha. a pisim igen, sötétebb, és a szaga is erősebb valamivel,viszkettem is odalent.de csípni egyenlőre nem csípett..
2011. nov. 12. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!