Szerintetek miért késik?
Figyelt kérdés
4 napja kellett volna megjönni a menzimnek... Nos, nemjött meg. Késik. A barátommal védekeztünk, mindig. elég hideg van már kint, egy szál nadrág alá elkel már a harisnya. nos, én mindig csak egy szál nadrágban(meg persze bugyiban:D) voltam kint kb. éjfélig, vagy azutánig. Volt, hogy kint volt a derekam, de mindig lehúztama pulcsim, és ügyeltem ezekre a dolgokra. Szerintetek van esély arra, hogy felfáztam? És ha igen, akkor az miatt késhet a menstruációm? (a pisi nemcsíp, csak picit viszketek odalent...)2011. nov. 12. 00:21
11/12 Mila11 válasza:
ha valóban védekeztetek szerintem sem vagy terhes, de a felfázás igenis befolyásolja a ciklust
igaz szerintem akkor hamarabb érkezik,nem késik
mondjuk 4-5 nap ebben a korban ha még esetleg nem rendszeres a ciklusod nem gond
gondolom azóta már túl is vagy rajta :)
12/12 A kérdező kommentje:
tesztet nem csináltam, tegnap megjött :)
2011. nov. 15. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!