Ciki, hogy 19 évesen szűz vagyok?
Ez most komoly?
nem találkoztam még olyan pasival,akinek odaadnám magam...szép vagyok ,jó az alakom...stb...amikor mostanában ismerkedem és kiderül h szűz vagyok úgy érzem h elveszítem az érdeklődésüket...miért van ez?komolyan ciki nektek,hogy egy normális lány szűz 19 évesen?
Már lehetett volna egy komoly kapcsolatod, amiben mondjuk 18 évesen elveszíted.
De még csak ott tartasz, hogy 19 évesen is csak elhajtod a fiúkat, ahelyett, hogy komolyan ismerkednél valakivel, akinek idővel odaadod magad. Na ez ciki.
"Már lehetett volna egy komoly kapcsolatod, amiben mondjuk 18 évesen elveszíted. De még csak ott tartasz, hogy 19 évesen is csak elhajtod a fiúkat, ahelyett, hogy komolyan ismerkednél valakivel, akinek idővel odaadod magad. Na ez ciki." Ez aztán az értelem.
"de még csak ott tartasz.." Mért, te hol tartasz? Gondolom már 14 évesen túl voltál rajta, hogy ennyire lekezeled, amiért 19 évesen még nem volt komoly kapcsolata.
És még jó, hogy elhajtja őket, ha csak olyanokkal találkozik, akik a szexre mennek. Ezt hívják tartásnak. Nem törvényszerű, hogy 18 éves koráig elveszítse a szüzességét, és nem is kevesebb, se nem rosszabb ember ettől.
#10-es válaszoló vagyok. Ezt a "lehetett volna" dolgot én is kikérem magamnak, nem egészen úgy működik ez, ahogy egyesek gondolják!
Nyugi, szerintem 19 évesen abszolút időben vagy :)
Szintén az vagyok... De engem nem nagyon érdekel.
19f
legyél rá büszke inkább!
amúgy,ha mindenki csak szexet akar tőled,akkor nem jó társaságban mozogsz!
még nekem sem sikerült megtalálnom azt a lányt akivel kialakulhatna valami komoly dolog és elveszíteném a szüzességem.szimpla szexet nem akarok,pedig lett volna rá alkalmam...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!