Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki, hogy 19 évesen szűz vagyok?

Ciki, hogy 19 évesen szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Ez most komoly?

nem találkoztam még olyan pasival,akinek odaadnám magam...szép vagyok ,jó az alakom...stb...amikor mostanában ismerkedem és kiderül h szűz vagyok úgy érzem h elveszítem az érdeklődésüket...miért van ez?komolyan ciki nektek,hogy egy normális lány szűz 19 évesen?

2012. aug. 2. 15:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Már lehetett volna egy komoly kapcsolatod, amiben mondjuk 18 évesen elveszíted.

De még csak ott tartasz, hogy 19 évesen is csak elhajtod a fiúkat, ahelyett, hogy komolyan ismerkednél valakivel, akinek idővel odaadod magad. Na ez ciki.

2012. aug. 2. 15:40
 12/23 anonim ***** válasza:
az cikibb hogy feltetted ezt a kérdést..de ha nagyon akarod én elveszem! :D
2012. aug. 2. 15:43
 13/23 anonim ***** válasza:

"Már lehetett volna egy komoly kapcsolatod, amiben mondjuk 18 évesen elveszíted. De még csak ott tartasz, hogy 19 évesen is csak elhajtod a fiúkat, ahelyett, hogy komolyan ismerkednél valakivel, akinek idővel odaadod magad. Na ez ciki." Ez aztán az értelem.

"de még csak ott tartasz.." Mért, te hol tartasz? Gondolom már 14 évesen túl voltál rajta, hogy ennyire lekezeled, amiért 19 évesen még nem volt komoly kapcsolata.

És még jó, hogy elhajtja őket, ha csak olyanokkal találkozik, akik a szexre mennek. Ezt hívják tartásnak. Nem törvényszerű, hogy 18 éves koráig elveszítse a szüzességét, és nem is kevesebb, se nem rosszabb ember ettől.

2012. aug. 2. 15:48
 14/23 A kérdező kommentje:
eddig nem a pasizásra koncentráltam
2012. aug. 2. 15:49
 15/23 anonim ***** válasza:

#10-es válaszoló vagyok. Ezt a "lehetett volna" dolgot én is kikérem magamnak, nem egészen úgy működik ez, ahogy egyesek gondolják!

Nyugi, szerintem 19 évesen abszolút időben vagy :)

2012. aug. 2. 15:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de a szüzesség azért nem erény. Nem kell 30ig várnod, annál kevésbé lesz kedved az egészhez (miközben ezen szükséges átesni, és természetes), azt meg hogy "eddig nem a pasizásra koncentráltam", csak te tudod mennyire reális érv. Az általános iskolai biológia tanárnőnket kérdeztük egyszer (kicsik voltunk, és tapintatlanok), hogy van-e családja, és hogy miért nincs, és ő adott 40 évesen hasonló választ. Normális attól lehetsz, de a kapcsolatteremtés nem megy mindenkinek játszi könnyedséggel, rá kell azért mozdulni.
2012. aug. 2. 18:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem ciki én az olyan nőket szeretem akik szüzek.Nem olyanokat akik már 12 évesen elvesztik
2012. aug. 2. 22:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Szintén az vagyok... De engem nem nagyon érdekel.

19f

2012. aug. 4. 11:15
 19/23 anonim ***** válasza:

legyél rá büszke inkább!

amúgy,ha mindenki csak szexet akar tőled,akkor nem jó társaságban mozogsz!

még nekem sem sikerült megtalálnom azt a lányt akivel kialakulhatna valami komoly dolog és elveszíteném a szüzességem.szimpla szexet nem akarok,pedig lett volna rá alkalmam...

19/F

2012. aug. 4. 16:00
 20/23 A kérdező kommentje:
én sem tartom cikinek,csak ez a kérdés már nagyon bennem volt...hogy komolyan ott tart ez a világ,hogy mások szerint ez ciki?
2012. aug. 4. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!