Az érdekelne hogy a csajok mennyire tartják számon azt hogy mikor veszteték el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 12:43
1/14 anonim válasza:
ha nem emlékeznek rá, az már régen rossz
2/14 A kérdező kommentje:
szóval nagyon?
2012. aug. 2. 12:45
3/14 anonim válasza:
általában az nem emlékszik rá szerintem, aki nem volt teljesen beszámítható állapotban
4/14 A kérdező kommentje:
értem kössz:)
2012. aug. 2. 12:46
6/14 anonim válasza:
Szerintem ez minden emberrel ugyanúgy van. Az elsőre mindenki emlékszik, függetlenül attól, hogy jó volt, vagy pocsék!
7/14 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de ünnepnappá nyílvánítottam a szüzességem elvesztésének napját. ^^
8/14 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy számon tartani? Tudom, hogy hány éves voltam, tudom, hogy kivel, magára az eseményre is élénken emlékszem, az évszak is megvan, de nemhogy napot, már hónapot sem tudnék mondani 12 év távlatából. Emiatt feslett nő lennék? :DDD
10/14 anonim válasza:
még a 60as évek közepén egy nds nagyf*szú csávó vette el a szűzességem
1964.jún.27-én 18:46:02 kor hatolt be
a természet lágy ölén a parkban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!