Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az normális hogy 14évesen...

Az normális hogy 14évesen elakrom veszíteni? :$:|

Figyelt kérdés
Már vagy 2éve maszturbálok,és már nagyon elakarom veszíteni,de félek,és nincs is kivel:| .. szerintetek ez normális?
2012. aug. 1. 19:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

# 29

Lehet h szánalmasnak tartanak emiatt egyesek, de hidd el, nem nekem kellett könyörögnöm, h vegye le a melltartót meg a bugyit! És találok én más korú partnert is magamnak, csak most épp ilyen fiatal jött össze! Na bumm.

2012. aug. 2. 23:07
 32/39 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem kellett erőlködnöd, de akkor sem állsz az erkölcs magas fokán, ha kihasználtál egy magát nagylánynak gondoló 14 éves kislányt. Most komolyan, megfektettél egy általános iskolást!
2012. aug. 3. 00:12
 33/39 anonim ***** válasza:

Igen, meg.

És most mit tegyek, legyek öngyilkos? Nem én voltam neki az első, szóval még csak liliom tiprásról sem lehet szó!

Élveztük mindketten, és ennyi!

2012. aug. 3. 00:44
 34/39 anonim ***** válasza:

Ha ezzel akarod nyugtatni magam, nekem mindegy. Tőlem lehetsz öngyilkos is, az se zaklat fel. Bár elképzelem, hogy majd 40 évesen mennyi idős csajaid lehetnek. Tesóm szalagavatóján is csodás volt, amikor az egyik lány táncolt a 40 éves pasijával, aki idősebbnek nézett ki az apjánál. Ő járt a szülőikre is.

Oké, vannak rib@nc tizenévesek, nem újdonság. Meg vannak ilyen aberráltak is, mint te. Ez sem újdonság végül is, csak elég durva, hogy odáig jutott az erkölcs, hogy még csak a fáradtságot sem veszik, hogy titkolják.

2012. aug. 3. 00:48
 35/39 anonim ***** válasza:
De ba.us én nem járok vele, és ő volt az első ilyen nagyon fiatal csaj, akivel összejöttem egy-két alkalomra (és lehet hogy még egy-kettőre). Sőt, mivel jóval idősebbnek néz ki a koránál (olyan 17-19 közé tippeltem), ezért még csak tudatosságról sem beszélhetünk akkor, mikor megismerkedtem vele! Mondom nem volt célom frissen végzett általános iskolás lánnyal ágyba bújni! Jó, igen, egy kicsit necces már a korkülönbség, de mivel törvényt nem sértettem vele, így elmehettek a fenébe a pedofilozással!
2012. aug. 3. 06:49
 36/39 anonim ***** válasza:

Aha. Megkétdezted hány éves, mielőtt megdugtad?

Amúgy olvasd el a Lolita című könyvet. Dettó erről szól. A pasi meg a szenvedő áldozat, akit elcsábít a gonosz ledér gyereklány... Brühühü

2012. aug. 3. 14:11
 37/39 anonim ***** válasza:
Jól van értem, én vagyok a szemét patkány, mert vannak ilyen fiatal csajok, akik buknak az idősebb pasikra, és engedtem a csábításnak... Kövezzetek meg, de ha akarja, újra engedni fogok, mert jó és kész!
2012. aug. 4. 09:51
 38/39 anonim válasza:

15: http://www.youtube.com/watch?v=ZkniopHgd38

A ribancozó válaszolóknak + a kérdésre a válasz:

Miért ribanc??? El AKARJA veszíteni, ami ilyen korban normális, mert a hormonok beindultak. Ez csak vágy... A 13-15 évesek mostanában ilyenek. Mivel korán érnek(magam is 11 évesen már menstruáltam), ezért hamarabb lesz bennük meg ez a vágy. Nem kell rögtön leribancozni. Én is sokáig el akartam veszíteni... Mégsem vagyok ribanc...

Szerintem normális. Ja, és szűz maradtam. Majd ha lesz rá megfelelő ember, elveszítem.

15L

2012. aug. 16. 12:24
 39/39 anonim válasza:
Gratulálok! DE szerintem igyekezz , mert ha még 15 évesen is szűz leszel, akkor biztos, hogy kirekeszt a társadalom! Siess!!!
2012. szept. 28. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!