Az normális hogy 14évesen elakrom veszíteni? :$:|
#7 "14 évesen még a másodlagos nemi jegyek sem elég fejlettek... nem hogy a lelked. Menj és játsszál meg tanulj!"
Na tudod kinek mesélj ilyeneket!!! Nemrég randiztam egy nemsokára 15 éves lánnyal, és totál rendben volt külsőleg!!! Gyönyörű szép popsi, csípő, mellek, felejtsétek már el ezt a fejletlenség dumát, h fejletlen!
Le merném fogadni, h azok a csajok, akiket az utcán látok, és jó bőrök, azoknak legalább a fele még nem múlt el 15 sem!
29 f
Mért lennék pedofil? 14 a beleegyezési korhatár! Ő augusztus közepén lesz 15... Nem vagy tisztában a fogalommal. Pedofil az aki 12 év alatti, testileg fejletlen lányokra izgul, és csakis rájuk!!! Itt hol teljesül egyik is?
Ahogy a kérdést elolvastam kb egyből arra gondoltam hogy vagy egy 14éves kis szűzr*banc lehetsz...
az meg sem fordlt a fejemben hogy pasi is lehetsz:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!