Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az normális hogy 14évesen...

Az normális hogy 14évesen elakrom veszíteni? :$:|

Figyelt kérdés
Már vagy 2éve maszturbálok,és már nagyon elakarom veszíteni,de félek,és nincs is kivel:| .. szerintetek ez normális?
2012. aug. 1. 19:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Az átlagmegítélés szerint igenis pedofil vagy, nem normális, hogy valaki egy feleolyan idős lánnyal kavarjon, aki értelmileg nincs vele egy színvonalon. Illetve, ha egy közel harminc éves ember azt lesi, hogy a beleegyezési korhatárt töltse csak be, akkor lehet mégis. Ha az első recskád kikelt volna, a lányod is lehetne... Az a csaj se normális, ha leáll mondjuk egy ilyen idős emberrel. Akármilyen fejlett is testileg gusztustalan, hogy kislányokkal kezdesz viszonyt.
2012. aug. 1. 20:13
 22/39 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő,hogy ki mikor van felkészülve az első szexuális aktusra,de 14 évesek általában nincsenek erre felkészülve.Egyébként ez szerintem normális.
2012. aug. 1. 20:16
 23/39 anonim ***** válasza:

Szerintem normális.:)

Minden 14 éves fiú-lány most nő bele ebbe a korba,mikor felfigyel ezekre a dolgokra és érdekli és kipróbálná.

Az lenne a nem normális,ha meg is tennéd,mert azért megtenni nem kéne.De az szerintem normális,hogy kipróbálnád.

2012. aug. 1. 20:24
 24/39 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen maszturbáltam elősször
2012. aug. 1. 20:27
 25/39 anonim válasza:
én már nem vagyok szűz én 12 évesen szexeltem először :D és most 14 vagyok
2012. aug. 1. 20:33
 26/39 anonim válasza:
Én is elakartam 14 évesen, lett is volna kivel. Sőt aludtam is sokszor együtt a barátommal de soha nem engedtem, hogy hozzám érjem. A másik barátommal 15 évesen meg csak kézzel, de akkor sem engedtem, hogy fölnyúljon, csak csikló. Én inkább vártam. 16 és fél éves voltam mikor először csináltam. De azzal is várhattam volna még. És nem akartam, hogy egy rossz qurvának nézzenek. Van még időd neked is.
2012. aug. 1. 21:29
 27/39 anonim válasza:
20:33 Büszke lehetsz magadra. Majd nézd meg magad pár év múlva mikor senkinek nem kellesz majd, mert akkora lesz a lukad, hogy 1 lónak is nagy lenne. A hírekről meg nem is beszélve. Rajtad fognak röhögni!! Majd rájössz! Ezt üzenem az összes kis ribinek
2012. aug. 1. 21:31
 28/39 anonim ***** válasza:

#25! eddig úgy tudtam h ez egy white site!

de akkor már ide is idetaláltak a "bennszülöttek"

2012. aug. 2. 11:45
 29/39 anonim ***** válasza:
15-ös te mekkora szánalom vagy..29 éves létedre 15 éveseket kábítasz?!Valami borzasztó nagy visszamaradott lúzer lehetsz,hogy a korodbelieknél nincs esélyed,ehelyett az egy-két mosollyal és kis bókkal elcsábítható,tapasztalatlan kis tiniket járatod!Remélem a lány apja elkap és eltöri a kezed!Szégyent hozol az egész férfi nemre TE GYÖKÉR! 24/f
2012. aug. 2. 12:20
 30/39 anonim ***** válasza:
Végre egy normális ember, aki osztja a véleményemet, hogy az beteg ember, aki feleolyan idős kislányokra gerjed. Bár lehet csak így tud felsőbbrendűsködni.
2012. aug. 2. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!