Jó első szexhez ( szüzesség elvesztéséhet izésített gumi? és ha igen melyiket ajánljátok?
:DDDDD
Saját tapasztalatból azt mondom, hogy gumi nélkül jó szűzteleníteni. Gumival csak kicsúszik, meg ilyesmi. Utána persze miután átszakadtál (ha átszakadsz) akkor jöhet a gumi, ha még van kedved folytatni.
Attól függ, én alapvetően nem vagyok érzékeny a gumira, de próbáltunk ilyen tutti-frutti féléket, amiknek a plusz ízesített anyaga embertelenül csípni kezdett. Ez meg az amúgy sem feltétlenül kellemes első együttlétet eléggé lelombozhatja.
Első alkalomra én inkább valamelyik natur durex v. lifestyles gumit javaslom, extra safe v. ultra thin, real feel, skyn, vagy tök natúr... a narancspiros dobozos szívecske ördögszarvval négy darabos kiszereléssel sem volt gondom, szóval ezek a simák, nem bordázott, rücskös, világítós ilyesmi.
Ha belejöttök persze ki lehet próbálni a többit is. :)
3-ra meg csak akkor hallgass, ha szedsz fogamzásgátlót, különben te is jössz ide sírni, hogy "jajj ugye előváladéktól nem lehetek terhes ha csak kicsit betette, de nem élvezett belém, de most mégsem jön meg és úristen?"
Szóval, első perctől kezdve gumi, ha nem akarjátok akkor meg fogamzásgátló. EZ ALAP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!