Az első egy nálam sokkal idősebbel. Jó ötlet?
Én is hasonló helyzetben vagyok (16) az úriember 22 és nagyon kívánom,meg talán eddig ő az egyetlen olyan pasi akivel eltudnám képzelni az első együtt létet..:S Voltak közös kalandjaink,jó vele.
CSak inkább én is a nagy szerelmnek tartogatom.
most végül is mire vagy kíváncsi ? arra h az jó ötlet e h egy nálad jóval idősebbel fekszel le először? vagy arra h egy olyannal akinek barátnője van? először ezt kéne tisztázni.
és egy nálam 10 évvel idősebbel feküdtem le először kb 1 éve, 2 hét járás után, és azóta is együtt vagyunk. (nagy szerencse az ilyen, ha nem muszáj ne próbáld ki. ne tudd meg h milyen dilemmában voltam sok ideig, h : nah mikor fog dobni? )
ha egy olyannal fekszel le akinek barátnője van... hát igen, az ilyenből gondok lehetnek. és 100% h ki fog derülni. a férfiak is pletykálnak ám, és tuti elmondaná haverjának, és az adná tovább. mit gondolnának majd rólad. nem fognak megbecsülni az 100. és igen, könnyen beleszerethetsz, ő meg csak kiröhög
az első együttlétnek jónak kell lenni, h ne rossz emlékeid legyenek. ezért célszerűbb egy igaz társra várni (vagyis akit annak hiszel) és vele megbeszélni. h odafigyelhessen rád, h igazán élvezd.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!