Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első egy nálam sokkal...

Az első egy nálam sokkal idősebbel. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
van egy pasi akivel megbeszéltük,hogy lefekszünk csak szex..van neki barátnője meg minden de úgy kívánom és szerintem ez nem rossz...szerintetek mi legyen?
2009. júl. 17. 18:02
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok (16) az úriember 22 és nagyon kívánom,meg talán eddig ő az egyetlen olyan pasi akivel eltudnám képzelni az első együtt létet..:S Voltak közös kalandjaink,jó vele.

CSak inkább én is a nagy szerelmnek tartogatom.

2009. júl. 19. 23:11
 12/12 anonim ***** válasza:

most végül is mire vagy kíváncsi ? arra h az jó ötlet e h egy nálad jóval idősebbel fekszel le először? vagy arra h egy olyannal akinek barátnője van? először ezt kéne tisztázni.

és egy nálam 10 évvel idősebbel feküdtem le először kb 1 éve, 2 hét járás után, és azóta is együtt vagyunk. (nagy szerencse az ilyen, ha nem muszáj ne próbáld ki. ne tudd meg h milyen dilemmában voltam sok ideig, h : nah mikor fog dobni? )

ha egy olyannal fekszel le akinek barátnője van... hát igen, az ilyenből gondok lehetnek. és 100% h ki fog derülni. a férfiak is pletykálnak ám, és tuti elmondaná haverjának, és az adná tovább. mit gondolnának majd rólad. nem fognak megbecsülni az 100. és igen, könnyen beleszerethetsz, ő meg csak kiröhög

az első együttlétnek jónak kell lenni, h ne rossz emlékeid legyenek. ezért célszerűbb egy igaz társra várni (vagyis akit annak hiszel) és vele megbeszélni. h odafigyelhessen rád, h igazán élvezd.

L/18

2009. júl. 21. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!