Első alkalomkor ez jó ötlet?
Több helyen olvastam róla, hogy amikor a lánynak átszakad a szűzhártyája első alkalomkor, akkor az a legtöbb lánynak nem fáj, nem is érzik vagy csak alig. De van amikor kis fájdalommal jár.
Utóbbi esetben ( mert ugye nem lehet előre tudni, melyik fog bekövetkezni )jó ötlete az, hogy annyira felizgatom a lányt, hogy majdnem elmenjen és az utolsó pillanatokban hatolok be? Ha nagyon fog fájni az átszakadás, akkor nem lesz számára maradandó ez az élmény? Szóval nem fog félni utána attól, hogy elérjen a csúcsra, mert az fájdalmas?
Jó persze, első alkalomkor hova akarom én őt eljuttatni a csúcsra, de remélem érthető a kérdés. Előre is köszi!
18/F
sztem majd ő tudni fogja, h hogy akarja...
nem kell túlbonyolítani! :-)
Ez nagyon-nagyon rossz ötlet. Te mit szólnál ahhoz hogy már majdnem a csúcson jársz, 2 másodperc kell hogy elélvezz és valaki fájdalmasan beleharapna a péniszedbe, vagy megpöckölné a herédet? Nem lenne jó, ezt te is tudod.
Ha gyengéd leszel vele és rendesen felizgul nem lesz gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!