Az első egy nálam sokkal idősebbel. Jó ötlet?
Figyelt kérdés
van egy pasi akivel megbeszéltük,hogy lefekszünk csak szex..van neki barátnője meg minden de úgy kívánom és szerintem ez nem rossz...szerintetek mi legyen?2009. júl. 17. 18:02
1/12 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni...
Én biztos, hogy nem mentem volna bele ilyenbe soha... főleg, ha még barátnője is van... Valahogy többnek tarottam mindig is magam ennél, hogy akárkivel lefeküdjek csak azért, hogy ne legyek szűz...
2/12 anonim válasza:
Nem egy ilyen pasival veszíteném el a szüzességemet. De gondolom úgyis azt fogod csinálni, amit akarsz.
L, 18
3/12 anonim válasza:
gyakorlásnak nem rossz egy érettebb pasi ha tanít is valamit érzékien csinálja. Kezdj bel ede beszéld meg vele ha nem tetszik neked szól és hazavisz. előbb tanítson meg pipázni
4/12 anonim válasza:
Hát hallod én pasi vok és 20 éves hát szerintem ezt te nagyon megfogod bánni... Ha elakarod vesziteni azt akkor inkább szerelemből tedd... De a te döntésed..
5/12 anonim válasza:
Nekem ez egy kicsit gyanús.Úgy kívánod?Hát nem tudom milyen tulajdonsága lehet ha már eleve a csaját is megcsalja.Na mindenesetre te biztos jobban tudod.De engem nem vinne rá a lelkiismeret hogy egy nő társammal ilyen szemét módon kibabráljak.Elég szánalmas tett lenne,de végülis úgy alakítod az életed ahogy akarod.Csak nehogy aztán egy szép napon visszakapd a pofont az élettől...
6/12 anonim válasza:
hát elég idióta dolog ez(már mint ostobaság lenne).
aztán majd elmeséld az első komoly kapcsolatodnál hogy dugattad fel magad, csak azért mert "kívántad".
így bizni se fog benned, mert kitudja mikor fogsz megint vlkit megkívánni és még a kapcsolatok se tiszteled(most az ővét), ha neked lesz barátod akkor meg mi a garancia hogy nem csalod meg?
7/12 anonim válasza:
Szerintem is az elsőt szerelemből kell megtenni!mindennek eljön a maga ideje! Hidd el! Tartsd magadat annál többre ,h csak úgy lefeküdj ezzel a fiúval, hisz neki te csak egy "jó kaland" leszel ,de neked ez egy életre szóló élmény lesz!ezért ezt tedd a szerelmeddel.
8/12 anonim válasza:
mennyi idős vagy te, és mennyi idős ő?
9/12 anonim válasza:
Hát... de nem lehet kibírni nélküle? Ráadásul, van barátnője. És ha a te pasid készülne egy másik csajjal arra, hogy elvegye a szüzességét? Gondolkozz már! Meg aztán, az ilyenek ki szoktak derülni, és lehet hogy bele is zúgnál! Az meg kinek lenne jó? Csak te jönnél ki szarul ebből az egészből!
10/12 anonim válasza:
Várj egy szerelemre, hidd el nem kell kapkodni, idő, mint a tenger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!