Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Micsináljak? Minnél több...

Micsináljak? Minnél több választ várok.

Figyelt kérdés
Szűz vagyok. van barátom és ő nagyon rajta van a témán ő szeretné. de nem tudja hogy én szűz vagyok. és persze én is szeretném már de félek. mit tegyek?
2012. júl. 30. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Beszélj neki erről!
2012. júl. 30. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy te is szeretnéd, de még szűz vagy. Ennyi. Utána ő már tudni fogja mi a dolga.
2012. júl. 30. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Korod?
2012. júl. 30. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is várom a válaszod, de szerintem ma már ide sem dugod az orrod, ahhoz meg, hogy normális választ tudjak adni, tudni kéne, hogy 13 vagy 23 éves vagy, mert baromira nem mindegy...
2012. júl. 30. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Beszéljetek erről őszintén. Nagyon fontos a megfelelő kommunikáció egy kapcsolaton belül, és ez igaz az intim dolgokra is.

Viszont, ha félsz, ne tedd meg, mert nem vagy rá készen lelkileg. Várjatok még, ha szeret a fiú, meg fog érteni.

Egyébként hány éves vagy? Pettingeltetek már?

2012. júl. 30. 20:59
 6/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. nem csináltuk még azt sem vele. de viszont másik volt barátommal azt csináltuk. (pettingeltünk)
2012. júl. 31. 10:34
 7/11 anonim ***** válasza:
16 évesen nem kell erőltetni, nem maradtál le semmiről. Főleg hogy tele vagy kérdésekkel, bizonytalan vagy, ez mind azt jelenti, hogy nem kell erőltetni...
2012. júl. 31. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:

szilvásbuktát,mert azt szeretem...

de nem tudsz...akkor mikor kettesbe vagytok huzd le a sliccét :D

onnantól minden meg ymagától, nem kell beszélni róla...

2012. júl. 31. 23:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Jólvan csinálok neked szilvás buktát..:P xd
2012. aug. 1. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok.

Ha még nem is pettingeltetek ne erőltessétek a szexet. Oké, hogy az előző barátoddal pettingeltetek, de fontos, hogy megismerjétek egymás testét az aktuális pároddal. Szerintem a szexet még hanyagoljátok. Látszik, hogy nem állsz még készen. Félsz, tartasz tőle, bizonytalan vagy, ez mind azt mutatja, hogy még nincs itt az ideje.

Ha pedig vágytok egymásra, pettingeljetek, legalább megismeritek egymás testét, erogén zónáit stb.

2012. aug. 2. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!