Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Átszakadhatott a szűzhártyám...

Átszakadhatott a szűzhártyám futás közben? Légyszi sok választ!

Figyelt kérdés
ma voltam futni, kb egy órája hagytam abba. egy órát futottam, 7 km-t. semmi bajom nem volt a futás közben, amikor láttam h meg van az egy órám, abbahagytam, és az öltözőbe mentem. ott pisilnem kellett, így bementem a mosdóba, amikor pisiltem eléggé fájt, és láttam h véres is. kb egy hete múlt el a menzeszem, és be van állva kb 6 éve. 17 éves vagyok, és még szűz elméletben..petting volt a legtöbb egy fiúval. azóta nem véres a bugyim, de néah így beszúr, pár mozgásnál, főleg ha járok...ha fekszek nem, meg ha ülök és nem mozgok akkor sem. nagyon nagyon félek, és nem tudom hogy mi a baj:'( megint érzek egy erős pisilési ingert, pedig egy nap kb 2-3x szoktam, és egy órája voltam mosdóban, de nem merek psiilni sem, mert megint fájna, meg véres lenne a vizeletem:(((( mi lehet ez?:'(
2011. dec. 19. 20:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%
Talán ha lennél olyan szives és elfáradnál egy nődokihoz.
2011. dec. 19. 20:09
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg felfáztál, holnap menj el orvoshoz, ad antibiotikumot.
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy a szűzhártyád szakadt át, inkább valamilyen húgyúti fertőzésed lehet. Irány az orvos!
 4/33 Zsopszika válasza:
100%
Lányom, ez tuti, hogy felfázás lesz...menj el szépen nőgyógyászhoz és nézesd meg magad, ha nem akarsz szövődményeket...Veszélyes is lehet. 17/L
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Na és ha átszakadt????

Viszont fontos, hogy gyakori vizelési ingert és véres VIZELETET írsz, ami viszont valami durva húgyuti probléma lehet, én a helyedben ellenőrizném ezt a vizelet dolgot, ha az a véres, akkor azonnal ügyelet!

6/33 anonim ***** válasza:
Csak húgyúti fertőzés, nem szakadt át a szűz hártyád! Menj ház dokihoz!
2011. dec. 19. 20:10
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a nödoki jobban tudja mint mi. de hát aki lusta. igaz hogy sokat futsz de akkor is lusta vagy :-|
2011. dec. 19. 20:20
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne nőgyógyászhoz menj, hanem háziorvoshoz!
2011. dec. 19. 20:21
 9/33 A kérdező kommentje:
lusta vagyok, hisz egy órája történt, és még soha nem volt ilyen, megijedtem, hát tényleg lusta vagyok. most már nem fáj a mozgás picit sem, de pisilni nem merek:S
2011. dec. 19. 20:26
 10/33 A kérdező kommentje:
hú fele nődoki, fele házi.
2011. dec. 19. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!