Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Átszakadhatott a szűzhártyám...

Átszakadhatott a szűzhártyám futás közben? Légyszi sok választ!

Figyelt kérdés
ma voltam futni, kb egy órája hagytam abba. egy órát futottam, 7 km-t. semmi bajom nem volt a futás közben, amikor láttam h meg van az egy órám, abbahagytam, és az öltözőbe mentem. ott pisilnem kellett, így bementem a mosdóba, amikor pisiltem eléggé fájt, és láttam h véres is. kb egy hete múlt el a menzeszem, és be van állva kb 6 éve. 17 éves vagyok, és még szűz elméletben..petting volt a legtöbb egy fiúval. azóta nem véres a bugyim, de néah így beszúr, pár mozgásnál, főleg ha járok...ha fekszek nem, meg ha ülök és nem mozgok akkor sem. nagyon nagyon félek, és nem tudom hogy mi a baj:'( megint érzek egy erős pisilési ingert, pedig egy nap kb 2-3x szoktam, és egy órája voltam mosdóban, de nem merek psiilni sem, mert megint fájna, meg véres lenne a vizeletem:(((( mi lehet ez?:'(
2011. dec. 19. 20:05
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
'kissé' hipochonder is vagyok.:'( full beparáztam..mindig nagyon vigyázok magamra:S
2011. dec. 19. 20:35
 22/33 lizzi77 válasza:
100%
Ha nem nagyon görcsölsz, akkor elég.Vegyél be görcsoldó tablettát, ha más nincs, fájdalomcsillapító is jó...ha esetleg belázasodsz, akkor jó a rubophen, stb.
2011. dec. 19. 20:37
 23/33 lizzi77 válasza:
Ne görcsölj ezen, az a csoda, hogy neked még nem volt ilyen, vesemelegítőt lehet viselni, mondjuk én inkább lábról(ha nagyon átfázik a combom) szoktam felfázni, megelőzésképpen, ha érzed, hogy görcsölgetsz, és tudod, hogy nem a mesi miatt, lehet szedni a vörösáfonya vagy tőzegáfonya-tablettát, én ilyenkor télen kb. 2 naponta beveszek egyet.
2011. dec. 19. 20:42
 24/33 A kérdező kommentje:
okés köszönöm.elmegyek most az ügyeletre azt hiszem. anyu azt mondta, hogy holnap elmegyünk házidoki, de hát ismer h egész éjjel semmit nem aludnék, szóval mondta h hogyha za megnyugtat, elvisz az ügyeletre, de hogy szerinte felfázás. mondta anyukám h pisiljek itthon, h vigyük el a mintát, de most amikor pisiltam már nem volt véres...hát nem tudom.orvos elmondja.köszönöm a válaszokat
2011. dec. 19. 20:57
 25/33 A kérdező kommentje:
voltam ügyeleten.
2011. dec. 19. 22:04
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia! És mit mondott? Remélem már jobban vagy!
2011. dec. 19. 23:08
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
És mit mondtak? Aggódjunk érted, vagy csak a szűzhártyád viccelt meg?
2011. dec. 19. 23:09
 28/33 anonim ***** válasza:
vicces, vége a VV-nek, ketten is gyorsan írtunk. :D
2011. dec. 19. 23:09
 29/33 anonim ***** válasza:
Lehet, de én nem néztem! :-) Én a 24-et néztem.
2011. dec. 19. 23:13
 30/33 A kérdező kommentje:
nem..:) semmi baj nincs..felfázás lett. adtak antibiotikumot, meg kamillás ülőfürdő, meg gyógyszert. de hát hiába mondta doktorúr h felfázás, tegnap este 6 óta nem is pisiltem..nem kell egyáltalán..hát nem tudom.szedem a kis gyógyszereket mindenesetre.
2011. dec. 20. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!