Szombaton lefeküdtem a barátnőmel (szűz) volt. Vérzett, és este már panaszkodott hogy fáj a hasa meg hányingere van. Reggelre a hányinger elmúlt de a hasa még azóta is fáj a gumi nemszakadt ki. az óvszerből visszafele kitud folyni asperma? Mi a baja?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 15:31
11/14 walk w1th mee válasza:
Szerintem tőled lehetett hányingere...
12/14 lizzycsa válasza:
Tök normális, főleg ha nagyobbak a 'méreteid'. Valószínűleg csak nagyon mélyen voltál benne, velem is sokszor előfordul, nem az első alkalom miatt.
Remélem segítettem..
13/14 anonim válasza:
Az első miatt voltak hasfájásai és hányingere, a terhesség tünetei nem jelentkeznek azonnal, csak hetekkel később és nem tud visszafelé kifolyni. Főleg, hogy a gumi vége nincs a csajban.
14/14 anonim válasza:
Azért fájt a hasa,mert a huvelye nem kapta meg,azt ami járt volna neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!