A barátommal szexelni készültünk, nekem ez lett volna az első. Szex előtt megkérdezte, hogy szűz vagyok e, és én azt válaszoltam, hogy kos, erre elkezdett nevetni, én meg kirohantam a szobából. Valahogy nem lehet megváltoztatni a horoszkópot?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 20:53
14/49 anonim válasza:
hát te egy igazi pi¤¤a vagy... úristen ilyen fogyyatékos kérdést -.-"
15/49 anonim válasza:
te maga a megtestesült hülyeség vagy...
de a "kérdés" röhejes!XD
16/49 anonim válasza:
NE NEVESSÉTEK KI!!!!
De meglehet. Én is halaknak születtem és vízöntő vagyok nem kell ezzel foglalkozni. Annyi az egész hogy összegyűjtöd a fejedben az összes hülyeséget és rájössz hogy máris nem kos vagy hanem hülye!
17/49 anonim válasza:
a kérdésedtől nem lesz több a százalékod, de azért jó volt:D:D
18/49 anonim válasza:
Ezt most komolyan gondolod?!nagyon remélem hogy nem.
19/49 anonim válasza:
Ne szégyelld, hogy kos vagy és ne akarj miatta megváltozni :D Ha a szűzeket szereti hagyd ott a francba. :)) Amúgy ezt anyukádnak is mond el, kíváncsi vagyok a véleményére. Írd meg mit mondott majd légyszíves.:)
20/49 anonim válasza:
Háháhhá:) Ne haragudj de ezen jót nevettem. Na de most komolyra fordítva a szót. A barátod nem a horoszkópodra volt kíváncsi mivel neked az első lett volna így szűz vagy még igen azt mondják arra aki még nem szexelt :) Mivel most nincs túl sok kedvem leírni így a lényeget elmondtam :) Szerintem tisztázd a barátoddal hogy félre értetted a dolgot és felejtsd el a horoszkópot ha szexre kerül a sor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!