10. én vesztettem el a szüzességemet, nem bántam meg meg semmi ilyen de egy picit parázok. Volt bennem egy kis alkohol és egy kis részlet így kimaradt. Lehetek terhes? Többi lent.
Annyira unalmas már,hogy csomóan előhozakodnak a biológiai órán oda kellett volna figyelned szöveggel....
Mi pl rohadtul nem tanultuk ilyesmit és ez nem a mi hibánk nem mi tehetünk erről.
Max annyit tanultunk,a női-férfi testrészeknél...és akkor elmondta a tanár,hogy ha behatol a pénisz a hüvelybe úgy lesz a gyerek.
De nem lovagoltunk 1 órát a témán hanem mentünk is tovább a további szervekhez,testrészekhez.
És még az óvszert meg sem említette a tanár.
És 100% biztos vagyok benne hogy nem csak ÉN nem tanultam erről BIOLÓGIAI ÓRÁN. De ha ennyi az anyag minden suliban ami nálunk is volt erről a témáról akkor a biológiai órát a felvilágosító órával keveritek.
ENNYI.
Amúgy szinte 0% az esély hogy terhes maradtál :)
Teljesen egyetértek a 13:05-sel. Ilyen dolgokon tényleg nem lovagoltunk órákon keresztül, csak a sok buta kötözködő ember nem tud mibe belekötni. Úgy mint a drága 57%-os válaszolónk.
Nem hiszem hogy terhes lennél. Várj türelemmel, és legyél nyugodt. Ha egy picit is késne, akkor tesztelj.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!