Még mind ketten szüzek vagyunk a barátommal, hogy kezdjünk el pettingelni?
igazándiból nagyon kívánom meg ő is engem de még nem volt semmi. neki mindig feláll a farka de én még nem nyúltam hozzá. ő bele nyúl a gatyámba de csak a fenekemet taperálja. ezen már túl szeretnék lépni. szerintetek hogy kezdjük el (?)
ja és hozzáteszem h ő elégéé félénk velem eggyütt ilyen témában mert nem akar nekem rosszat
segítsetek lécci :)
Ne a szex az még odébb van. Kezdjük az egyes fokozatnál. :))
vagyis még orális se, hanem kézzel kielégítés. Amikor legközelebb matat a gatyádba finoman vezesd a kezed a puncidhoz és kezd el izgatni a kezével magad mutasd ki hogy mennyire jó, sóhajts meg ilyenek és utána szépen ő folytassa a következő fázis hogy meg is ujjaz téged.
Az ő részéről pedig ott kéne kezdeni hogy kivered neki. Hidd el semmi ördögösség nincs benne ráérzel majd menetközben. Szépen megmarkolod és elkezded húzni rajta a bőrt. Váltogatod a ritmust , figyeled a reakciót lehet ő is segít majd mutatja hogy jó neki. Meg látni is fogod! :)
Szépen feloldódtok aztán később jöhet a következő szint az orál. :)) ÉS majd a szex. Hány évesek vagytok amúgy?
18 évesek vagyunk :)
és köszönöm az eddigi válaszokat :))
1.ágyban feküdjetek
2.smaci simi
3.cicitartót ő nyissaki,te veddle
4. punci/farok simi bugyin/gatyán keresztűl
5. bugyidba/gyatyába nyúlás és a nemiszerves simje
6.ujjazás,fütyi fogás és fel-le mozgatása (verés)
valszeg előb fog elmenni mint te a kezed (legyen ott zsepi)spremás lessz és abba akarja hagyni úgyhogy néha hagyd abba a "verést" hogy ne menjen olyan gyorsan.
esetleg kezdhetnél fogamzásgátlózni,ha elkapa hév akkor ne legyen baj.
ui:ha pisilési inget érzel akkor qrva ügyes srácot fogtálki,és abba ne hagyjátok,olyat fogsz élvezni hogy a kirudod a ház oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!